Actual International

Cum este atacat Trump, în ultimul scenariu, ca să nu mai candideze în 2024. De data asta este despre fiică și familie

Cum este atacat Trump, în ultimul scenariu, ca să nu mai candideze în 2024. De data asta este despre fiică și familie

Divide et impera”, cam așa se întâmplă acum în ceea ce o privește pe familia Trump,  al cărei cap vrea să candideze din nou la președinția Statelor Unite ale Americii. Lupta politică a început, iar lui Donald Trump i se tot întâmplă lucruri care să-l pună într-o lumină cât mai proastă.

După tot felul de informații „venite pe surse” și de nimeni asumate, americanii și media internațională a început să se îndoiască de veridicitatea multor știri. În acest moment, a apărut un alt scenariu care arată că Donald Trump este subminat chiar din interiorul familiei. Totul se bazează pe informații „pe surse” și vom vedea în perioada următoare ce se va întâmpla cu Trump și clanul său.

Sunt o familie divizată”, a declarat o sursă pentru media, adăugând că și Melania dorește ca soțul ei să stea departe de Washington, DC, deoarece crede că „asta va face ca toate problemele legale ale familiei să dispară”.

Cum este atacat Trump, în ultimul scenariu, ca să nu mai candideze în 2024. De data asta este despre fiică și familie

Ivanka Trump vrea să meargă mai departe în afaceri fără frații ei, Donald Jr. și Eric, de care ea nu a fost niciodată apropiată, se vehiculează în spațiul public american.

Ivanka și-a părăsit practic frații,” spune o sursă apropiată familiei, citată de presă. „Nu mai vrea să facă parte din controversata familie. Viitorul ei este alături de soțul ei, Jared Kushner, și de copiii lor. Au ieșit din politică și nu vor mai face campanie cu tatăl ei. Ba mai mult, nu vor mai apărea nici pe sticlă.”

Eric ar fi supărat pe sora lui, în timp ce Donald Jr. nu își face griji, pentru că asta înseamnă că va avea parte de mai multă atenție în viitor.

Ivanka a fost întotdeauna preferata tatălui lor. Cu ea ieșită din peisaj, este timpul lui să strălucească”, a mai spus prietenul familiei.

Ivanka, fiica, dar și soția, Melania, ambele speră că Donald Trump nu va mai candida la președinție în 2024 – mai ales că este implicat în multe bătălii legale în acest moment.

Aceeași sursă a mai spus presei americane că  „este evident că toată această nebunie se întâmplă pentru că unii oameni se tem că Donald va candida din nou în 2024.”

Melania și Ivanka nu se înțeleg prea bine, dar ambele îl roagă să anunțe  că nu va candida. Ele cred că toate acestea vor dispărea dacă el pune capăt tuturor speculațiilor.”

Persoana din interior, citată de media, spune că ancheta nu „îl afectează doar pe Donald, ci întreaga familie: „Melania și Ivanka s-au săturat de investigații și această atenție nesfârșită. Vor să se întoarcă la viețile lor fabuloase, să se termine totul.” 

Anchetarea familiei, tot anul împrejur

Au și motive de a-și dori să stea departe de tot și de toate, mai ales că dosarele care îl privesc pe fostul președinte s-au tot adunat. Chiar de la începutul anului, familia a fost anchetată ”in corpore.”

Fiecare membru al familiei Trump a depus mărturie, pentru prima dată în acest an, la comisia din 6 ianuarie. Membrilor familiei Trump li s-au alăturat tot mai mulți foști oficiali ai administrației Trump care au depus mărturie în fața comisiei Camerei Reprezentanților din SUA care investiga de această dată revolta din 6 ianuarie 2021 de la Capitoliu.

Ivanka Trump, soțul ei, Jared Kushner, și Kimberly Guilfoyle, logodnica lui Donald Trump Jr. au răspuns în fața comisiei. La polul opus lor s-au aflat consilierii, care nu sunt membrii ai familiei lui Trump, dar au refuzat să se conformeze anchetei, invocând instrucțiuni de la fostul președinte însuși, potrivit cărora aceste conversații sunt protejate de „privilegiul executiv.”

Ulterior, în aprilie, Ivanka a participat la o interogare de opt ore la doar câteva zile după ce soțul său, Kushner, a apărut în fața comisiei cu o mărturie „foarte valoroasă.”

Anchetatorii sperau ca Ivanka să poată oferi informații despre „ceea ce s-a întâmplat în perioada premergătoare și în ziua de 6 ianuarie și despre starea de spirit a fostului președinte pe măsură ce evenimentele se desfășurau.”

Cred că este ironic faptul că [Trump] le-ar spune unor oameni să nu vină, iar aceștia îi urmează indicațiile și sunt reținuți pentru sfidarea Congresului,” a declarat congresmanul Thompson, citat de CNN, surprins că toți copiii lui Trump au respectat legea și s-au conformat.

Sunt o parte din motive pentru care mulți americani, dar și jurnaliști, nu cred în divizarea familiei Trump.

Foto: arhiva/CTV News