Showbiz

Detalii puțin cunoscute despre nunta părinților prințesei Kate, Carole și Michael Middleton

Detalii puțin cunoscute despre nunta părinților prințesei Kate, Carole și Michael Middleton
womanandhome.com/me.popsugar.com

S-au scurs peste 11 ani de când Carole Middleton, în vârstă de 67 de ani, și soțul ei Michael, în vârstă de 73 de ani, au văzut-o pe fiica lor cea mare, Prințesa de Wales , căsătorindu -se cu Prințul William într-una dintre cele mai cunoscute nunți regale din toate timpurile.

În timp ce mii de oameni s-au conectat pentru a urmări ziua cea mare a fiicei lor, puține se cunosc despre căsătoria familiei Middleton din 1980.

Inelul de logodnă a lui Carole, o enigmă

Dăm timpul înapoi și ne uităm la părinții Prințesei Kate, de la inelul de logodnă strălucitor al lui Carole la rochia ei de mireasă nevăzută…

Carole l-a întâlnit pe dispecerul de zbor Michael în timp ce lucra ca însoțitor de bord pentru British Airways.

Cu toate că nu se știe ce inel de logodnă i-a dat Michael soției sale, Carole a fost văzută cu două pietre superbe pe mâna stângă în ultimii ani.

Primul a fost un diamant solitar, care a fost amplasat lângă verigheta ei de aur, când a vizitat-o pe Kate  la Lindo Wing din Spitalul St Mary, la scurt timp după ce Prințul George s-a născut în 2013.

Câțiva ani mai târziu, însă, Carole a fost fotografiată purtând un inel de logodnă uimitor, care a fost vizibil când a participat la Campionatul de tenis de la Wimbledon în 2017 și 2019.

Inelul lui Carole, deloc diferit de stilul art deco al fiicei ei Pippa, care costă aproximativ 200.000 de lire sterline, are în centru o piatră pătrată albastră înconjurată de diamante.

FOTO hellomagazine.com

Dar când s-au căsătorit Carole și Michael Middleton

Cei doi s-au căsătorit pe 21 iunie 1980 în Buckinghamshire, ceea ce înseamnă că și-au marcat cea de-a 42-a aniversare în aceeași zi cu ziua de naștere a ginerelui lor prințul William, la scurt timp după Ziua Tatălui.

Alizee, soția lui James Middleton, a împrumutat rochia de mireasă a soacrei ei

Deși nu au lansat nicio fotografie din ziua nunții lor, acum știm ce rochie de mireasă a purtat Carole datorită nunții recente a fiului ei, James cu Alizee Thevenet.

James și analistul financiar Alizee s-au căsătorit în Franța în septembrie 2021. Alizee a optat pentru o rochie de mireasă albă , lejeră, până la podea, cu decolteu Bardot, mâneci plutitoare și detalii brodate, care era exact cea pe care o purta soacra ei în 1980.

„În timp ce vorbeam despre rochii cu Carole și împărtășeam idei în timpul blocării pentru inspirație, i-am încercat rochia de mireasă și m-am îndrăgostit de ea”, a spus Alizee.

„Mi s-a potrivit perfect și a fost exact ceea ce mi-am dorit. M-a tulburat întotdeauna faptul că rochiile de mireasă sunt purtate o singură dată, așa că a fost uimitor să ofer o a doua viață unei rochii atât de frumoase.”

Copiii lui Carole și Michael Middleton

Carole și Michael Middleton au trei copii. Ei și-au întâmpinat primul copil, Catherine, în 1982, urmată de Pippa în 1983 și de cel mai mic copil și singurul fiu, James, în 1987.

De atunci, toți au avut nunți proprii, iar Carole și Michael sunt acum bunici ai copiilor:

  • lui Kate și William (Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis)
  • Pippei cu soțul ei James Matthews (Arthur și Grace), scrie hllomagazine.com.