International

Prințul William si Kate nu își arată afecțiunea în public datorită unui motiv de natură romantică. Cineva l-a descifrat

Prințul William si Kate nu își arată afecțiunea în public datorită unui motiv de natură romantică. Cineva l-a descifrat
facebook.com

Prințul William și Kate Middleton sunt unul dintre cele mai faimoase cupluri din lume și, probabil, unul dintre cele mai populare cupluri regale din monarhia britanică.

Totodată se știe cât de mult se iubesc Ducele și Ducesa de Cambrige. Cu toate acestea, ei nu sunt văzuți niciodată sărutându-se.

Anul acesta, Ducele si Ducesa de Cambridge au aniversat 11 ani de căsnicie, iar admiratorii lor sunt interesati de fiecare detaliu din viața lor, fie că este vorba despre preferințele lor culinare, fie despre cum își cresc cei 3 copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Potrivit marieclaire.co.uk, relația de căsnicie a lor este un model și se bazează pe o relație puternică, însă William și Kate sunt rareori văzuți în ipostaze tandre, iar când un asemenea moment rar este dezvăluit, imaginile fac înconjurul lumii, devenind virale.

Motivul pentru care ducii de Cambridge evită să își arate afecțiunea în public, este unul romantic

Darren Stanton, expert în limbajul corpului, susține că William si Kate nu simt că trebuie să-și dovedească reciproc că se iubesc, fiindcă au o relație profundă.

Stanton a explicat următoarele:

  • „Kate si William sunt o pereche care pare legată la un nivel atât de adânc, încât nu mai au nevoie să-și arate semnale continue de apreciere reciprocă, cum ar fi atingerile sau contactul vizual prelungit, în timpul evenimentelor publice pentru a-și dovedi legătura profundă”.
  • „Este foarte clar fara ca perechea sa se angajeze in gesturi de tandrete evidente de ce Kate si William au incredere sa participe singuri la evenimente la fel de mult cum o fac si impreuna”.

Totodată, expertul Darren Stanton a adăugat că în timpul călătoriei lor la turneul de tenis de la Wimbledon, William și Kate au afișat aceeași încredere, fie că erau singuri sau împreună în public. În momentele tensionate aceștia au fost „complet la unison cu comportamentul lor”, ceea ce ne arată cum vor sta lucrurile când William va deveni rege.

„Sunt doi oameni care nu se tem să fie ei înșiși în timp ce își îndeplinesc cu grație și căt de bine pot îndatoririle regale”, a conchis expertul, potrivit sursei citate.