International

Donald Trump denunță o ”persecuţie politică” și teama că FBI i-a plasat probe. „Le-au cerut tuturor să părăsească locul…”

Donald Trump denunță o ”persecuţie politică” și teama că FBI i-a plasat probe. „Le-au cerut tuturor să părăsească locul…”

Cu doar câteva zile în urmă, reședința lui Donald Trump de a Mar-a-Lago a fost percheziționată de FBI. Fostul președinte al Americii trăiește de atunci un coșmar. Trump este vizat de deținerea mai multor documente clasificate.

De când a fost călcat de agenții FBI, Donald Trump nu mai are somn. Fostului președinte îi este frică ca nu cumva agenții să fi ”plasat” probe împotriva lui în timpul percheziţiei. El s-a gândit că acest lucru ar putea fi real, întrucât agenții nu au permis nimănui să participe la percheziție, nici măcar avocaților.

„De ce au insistat atât de mult ca nimeni să nu-i observe şi au dat pe toată lumea afară?”

”FBI-ul şi alţi agenţi ai guvernului federal nu au lăsat pe nimeni, nici măcar pe avocaţi, să se apropie de zonele care au fost scotocite şi examinate în timpul percheziţiei de la Mar-a-Lago.

Le-au cerut tuturor să părăsească locul, doreau să rămână singuri, fără vreun martor care să vadă ce făceau, luau sau, ceea ce sper să nu fi fost, plasau.

De ce au insistat atât de mult ca nimeni să nu-i observe şi au dat pe toată lumea afară?”, a mărturisit fostul preşedinte republican pe reţeaua de socializare Truth Social, potrivit Agerpres.

Nici un alt președinte nu a trecut printr-un asemenea coșmar

Recent, poliţia federală americană i-a făcut lui Trump o percheziție ca la carte, lucru care i-a supărat și pe politicienii conservatori care spun că niciodată nu s-a întâmplat ca vreun fost președinte al SUA să treacă prin așa ceva.

Povestea neplăcută prin care trece Donald Trump a început în anul 2019 când a fost deschisă o anchetă asupra fraudelor financiare ale Trump Organization.

Vinovat pentru toată această problemă din viața fostului președinte al SUA este fostul său avocat personal și om de încredere, Michael Cohen. Adică aceeași persoană care spunea odată că ar fi în stare să „încaseze un glonţ” pentru a-l apăra.

Sursă foto: independent