Actual International

Drama oamenilor, după prăbușirea elicopterului, în regiunea Kiev. Date despre cele 9 persoane din elicopter. Imagini tulburătoare

Drama oamenilor, după prăbușirea elicopterului, în regiunea Kiev. Date despre cele 9 persoane din elicopter. Imagini tulburătoare
Infoactual/arhiva

Șoc și groază. Imagini de un dramatism incredibil sunt postate pe rețelele de social media astăzi, la o zi după producerea teribiblui accident de elicopter, la Kiev. Drama este fără margini și de această dată, după ce mai mulți oameni și-au pierdut, brusc, pe cei dragi inimii lor.

Drama oamenilor care i-au pe cei dragi după prăbușirea elicopterului, la Kiev. Date despre cele nouă persoane din elicopter și imagini tulburătoare

În dimineața zilei de miercuri, 18 ianuarie 2023, un elicopter s-a prăbușit în orașul Brovary (regiunea Kiev), în care se afla conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) al Ucrainei. Toți din elicopeter și-au pierdut viața. Iar odată cu prăbușirea acestuia, au murit și alte suflete total nevinovate. În elicopter, conform unor surse militare, se aflau 9 persoane, restul victimelor fiind la sol în momentul prăbușirii aparatului de zbor.

Conform bilanțului actualizat al autorităților ucrainene, 14 persoane au murit în tragedia de miercuri din Ucraina.

Drama unui tată. Olena Ponomarenko și micuța Milana se numără printre cele 14 victime ale tragediei de la Brovarî, un oraș satelit al capitalei Kiev, a relatat site-ul postului ucrainean TSN.

Soțul, tatăl copilei, a ajuns la locul accidentului și a plâns în hohote când a aflat că și-a pierdut soția educatoare și fata cea mică. Oleksandr a rămas să o crească singur acum, pe fata lui mai mare.

Foto: Instagram

Elicopterul unde se afla conducerea Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei se îndrepta spre regiunea Harkov. Biroul președintelui a susținut anterior că vehiculul se îndrepta către unul dintre „punctele fierbinți”.

În elicopter se aflau nouă persoane, toate au murit, potrivit media de peste Prut, care citează surse ucrainene de informare.

Drama celor din elicopterul groazei. Printre morți, se numără ministrul de Interne, Denis Monastyrsky; adjunctul său Yevgeny Yenin; secretarul de stat al MAI Iuri Lubkovich.

Potrivit șefului adjunct al biroului prezidențial, Kirill Timoshenko, aceștia se aflau într-o călătorie într-una dintre zonele în care au loc luptele. La rândul său, șeful Poliției Naționale din regiunea Harkov, Vladimir Timoșko, a spus că Monastyrsky a mai zburat în această regiune.

Foto: realitatea.md/colaj

Pe lângă oamenii din conducerea MAI, a decedat și asistenta ministrului Tatyana Shutyak; șeful agentului său de securitate Mihail Pavlushko, fotograful Mykola Anatsky și agentul superior al Departamentului de Securitate Internă al Poliției Naționale, Andriy Marinchenko.

Alături de cei menționați mai sus și trei membri ai echipajului s-au stins din viață: comandant de aeronave, instructor al escadronului de aviație special pe elicoptere Alexander Vasilenko și pilotul unei escadrile de aviație specială pe elicoptere Konstantin Kovalenko; mecanic de bord al unei escadrile de aviație specială într-un elicopter, submarin al Serviciului de protecție civilă Ivan Kasyanov.

Și famiile lor trăiesc astăzi cu o durere inimaginabilă în suflet, pentru golul lăsat, care nu va fi acoperit de nimeni și de nimic, niciodată.