Actual Diverse

Dumitru Dragomir a făcut iar pe „Oracolul de la Bălcești”. Previziuni interesante despre ce urmează în fotbal

dumitru dragomir
Arhivă

După ce a reușit să anticipeze campioana actualului sezon competițional, se pare că Dumitru Dragomir are mare încredere în CFR Cluj pentru a obține titlul și în sezonul viitor. După ce s-a autointitulat „oracolul de la Bălcești”, titlu care pare acum ales pe bună dreptate, Dragomir anunță o transformare a fotbalului românesc, după ce mai multe echipe emit pretenții la primul loc în Liga I.

Laudele s-au îndreptat de asemenea și către arbitrul român Istvan Kovacs, care a reușit performanța de a fi nominalizat la centrul finalei Conference League, disputată pe 25 mai, între AS Roma și Feyenoord, și mai ales includerea în topul celor 36 de arbitri care vor fi prezenți la Campionatul Mondial din Qatar.

Dumitru Dragomir a făcut iar pe „Oracolul de la Bălcești”. Previziuni interesante despre ce urmează în fotbal

Titlul câștigat recent de CFR Cluj i-a confirmat din nou lui Dumitru Dragomir faptul că acesta este unul dintre cei mai buni cunoscători ai fotbalului românesc, după ce a reușit să prezică campioana încă de la începutul sezonului. Încurajat de această reușită, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România anunță o luptă puternică pentru sezonul viitor, însă este convins că CFR Cluj va câștiga un nou titlu.

 „Va fi campioană şi la anul (n. Despre titlul câştigat de CFR Cluj)”, a declarat Dumitru Dragomir.

Astfel, echipe precum Universitatea Craiova, FCSB şi CFR Cluj rămân principatele favorite în opinia acestuia, însă nu pot fi neglijate și echipe precum Sepsi, UTA Arad sau mai ales Rapid, după apariția lui Dan Șucu la clubul din Giulești.

„Nu-l interesează să ia titlul, pe el îl interesează să câștige bani”, a declarat Dragomir despre Gigi Becali

Fostul preşedinte al LPF susţine că pentru Gigi Becali nu este o mare dramă dacă pierde din nou titlul de campioană a Ligii 1.

”Nici nu-l interesează (n.r. să ia titlul), pe el îl interesează să câştige, în capitalism să câştigi bani. Suporterul e ca la teatru: te duci, plăteşti biletul, îţi place teatrul, îl comentezi la superlativ. Nu-ţi place, le mai tragi câte o înjurătură, dar te mai duci şi a doua oară. Aşa e şi la fotbal. La fotbal plăteşti biletul, înjuri de te ia naiba. Tre sferturi dintre spectatori sunt puşti care vin să se descarce”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Întrebat cine va fi antrenorul anului următor, Dumitru Dragomir a răspuns:

„Gigi Becali. Să-şi ia licenţa”.

Mitică Dragomir l-a felicitat pe Istvan Kovacs pentru reușitele din ultimul an și îi prevede un viitor strălucit: „Poate arbitra o semifinală de Campionat Mondial”

Invitat la ProSport Live, Mitică Dragomir l-a felicitat pe Istvan Kovacs pentru reușitele din ultimul an, fiind convins că acesta are un viitor strălucit, după încrederea primită din partea FIFA.

„Eu sunt oracolul de la Bălcești! N-am spus la tine, aici? Merită să fie acolo. Cu toate acestea, campionatul s-a pierdut pe greșeli de arbitraj. Dacă nu o comite rău de tot în finala Conference League, arbitrează cel puțin semifinală de Campionat Mondial. Eu cred că va fi acolo! Acum, cu VAR, mă tem că el nu o să facă greșeli impardonabile”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

Arbitrul român în vârstă de 37 de ani a fost delegat la finala Conference League, disputată pe 25 mai, între AS Roma și Feyenoord, și de asemenea a fost inclus și pe lista finală pentru Campionatul Mondial din Qatar. Alături de alți 35 de centrali FIFA, Istvan Kovacs va conduce partidele de la Campionatul Mondial din Qatar, din iarna acestui an, alături de Mihai Artene și Vasile Marinescu.