Actual International

Englezii, supărați: „Nu a învățat din consecințele primei cărți”. Prințul Harry dezvăluie că are suficient pentru o a doua carte

Englezii, supărați: „Nu a învățat din consecințele primei cărți”. Prințul Harry dezvăluie că are suficient pentru o a doua carte
Infoactual/Arhiva

Cotidianul The Telegraph a scris sâmbătă, 14 ianuarie 2023, că prințul Harry a mărturisit că manuscrisul cărții sale, lansat săptămâna aceasta, era de două ori mai lung și ar fi trebuit să fie editat mai puțin.

„Nu a învățat din consecințele primei cărți”. Prințul Harry dezvăluie că are suficient pentru o a doua carte

Prințul Harry a declarat că are suficient material pentru a scrie o a doua carte, ceea ce i-a determinat pe unii să afirme că tânărul entuziast „nu a învățat” din consecințele primei cărți.

Autorul cărții care a făcut vâlvă în întreaga lume, a dezvăluit că avea mult mai mult material, unele informații evitând să le folosească de teamă că familia sa nu-l va ierta niciodată.

Printre fragmentele editate din manuscrisul original de 800 de pagini se numără lucruri pe care a spus că nu dorea ca lumea să le știe, cu atât mai puțin familia sa.

Spare. Autor este Prince Harry. Foto: Goodreads

El a afirmat că ar fi putut fi două cărți, dacă o luăm așa. „Și partea cea mai grea a fost să scoatem anumite relatări”, ar fi spus chiar prințul.

„Sunt unele lucruri care s-au întâmplat, în special între mine și fratele meu și, într-o oarecare măsură, între mine și tatăl meu, pe care nu vreau ca lumea să le știe. Pentru că nu cred că m-ar ierta vreodată”.

El a adăugat că s-a luptat uneori cu ce să lase în memoriile sale și ce să scoată, sugerând că nu a acceptat sfaturi cu privire la conținut.

Prințul Harry a mai spus că are materiale pe care familia nu ar vrea să le facă publice, asta venind din partea unui om care a cerut intimitate atunci când s-a mutat în SUA. Dar, el nu pare să fi învățat din repercusiunile primei cărți, care, în ochii multora, a distrus iremediabil relația cu familia sa.

Vânzările în Marea Britanie au fost lente, până acum

Cartea a fost un bestseller în întreaga lume, oamenii fiind dornici să citească bârfele despre familia regală, însă nu același lucru se poate spune și în Marea Britanie, unde vânzările au fost lente.

Scurgerile de conținut din Marea Britanie au contribuit, de asemenea, la încetinirea vânzărilor, la fel ca și acoperirea negativă din presă. În plus, tăcerea familiei regale a ajutat la menținerea demnității și a farmecului acesteia în fața populației britanice, fanii venind în număr mare pentru a se întâlni cu membrii familiei, în timpul ceremoniilor și vizitelor regale din această săptămână, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.