Actual

Florin Cîţu a pierdut şefia filialei PNL Sector 3. Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă l-a înlocuit cu Iulian Dumitrescu

Florin Cîţu a pierdut şefia filialei PNL Sector 3. Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă l-a înlocuit cu Iulian Dumitrescu

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a anunţat că în şedinţa BPN al partidului a fost decisă schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia filialei PNL Sector 3, deoarece acestuia i-a expirat mandatul.

Florin Cîţu a pierdut şefia filialei PNL Sector 3. Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă l-a înlocuit cu Iulian Dumitrescu

„Au fost luate decizii în ceea ce priveşte clarificarea conducerii filialei PNL la Sectorul 3, deoarece e o chestiune de ieşire din termen şi a fost numit un prim-vicepreşedinte care are termen 30 de zile să vină cu o propunere de preşedinte interimar şi o dată pentru organizarea alegerilor, iar la PNL Gorj am numit un prim-vicepreşedinte astfel încât să clarificăm filiala situaţiei, urmând ca în 30 de zile să alegem un preşedinte al filialei”, a declarat Nicolae Ciucă, după şedinţa BPN al PNL care a avut loc luni la Parlament.

Prim-vicepreședintele PNL Iulian Dumitrescu a preluat luni șefia interimară a organizației din Sectorul 3, după ce interimatul asigurat de Florin Cîțu a expirat, potrivit deciziilor de luni ale conducerii PNL.

Tot luni, Dan Motreanu, și el prim-vicepreședinte PNL, a preluat șefia organizației din Gorj, unde a expirat mandatul lui Dan Vîlceanu.

Fostul preşedinte al PNL, Florin Cîţu a preluat ca nterimar organizaţia PNL sector 3 în luna decembrie 2021.

Organizația PNL Sector 3 a fost condusă de Antonel Tănase, care a demisionat din partid împreună cu Ludovic Orban, iar apoi organizaţia a fost preluată interimar de Florin Cîțu.

O dată cu demisia preşedintelui Organizaţiei PNL sector 3, Antonel Tănase a demisionat şi întrega organizaţie de tineret a PNL a sectorului, motivând că îl vor însoţi pe Ludovic Orban în noul său partid.

”Am decis în unanimitate să continuăm drumul politic alături de Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Antonel Tănase, și mulți alți colegi față de care avem un deosebit respect pentru verticalitatea de care au dat dovadă. Am decis să rămânem împreună, fideli tuturor oamenilor care își doresc o Românie mai bună. Renunțăm fără niciun regret la această umbrela a unui partid mare și suntem gata să o luăm de la 0, să construim împreună o nouă formațiune politică, cu adevărat reprezentativă pentru români. Suntem pregătiți pentru o construcție nouă, adevărat liberală, axată pe mediul de afaceri și pe identitatea națională, pe valorile societății românești și pe respect absolut față de electorat”, declarau aceştia în luna noiembrie 2021.