Actual International

5 morți și 20 de răniți, în timpul focurilor de armă din interiorul unui club de noapte gay din Colorado Springs.

5 morți și 20 de răniți, în timpul focurilor de armă din interiorul unui club de noapte gay din Colorado Springs.
Infoactual

Up Date

Au apărut primele date oficiale legate de focurile de armă declanșate într-un club gay din Colorado.

După ce relatpri ale americanilor au inundat rețelele de socializare despre un presupus atac în masă la un club de noapte gay, Poliția a ieșit și a confirmat oficial faptul că 20 de persoane au fost rănite și cinci persoane au fost ucise în incident. Nu s-a spus deocamdată motivul împușcăturilor, cine este atacatorul sau atacatorii, dacă cei vinovați au fost prinși sau uciși. Vom reveni cu date noi.

Știrea inițială

Focuri de armă intense, în interiorul unui club de noapte gay din Colorado Springs. Primele informații

O nouă alertă în America. Împușcăturile au avut loc în primele ore ale zilei de duminică, 20 noiembrie 2022, în clubul de noapte gay Club Q, situat în Colorado Springs, SUA.

Informația, care a fost transmisă pe rețelele de socializare de către contul proeminent de Twitter @rawalerts, a precizat că mai multe unități de poliție se aflau la fața locului după ce s-a raportat că mai mult de 12 persoane au fost împușcate.

Potrivit Mirror, împușcăturile au avut loc de Ziua de comemorare a transsexualilor, care este sărbătorită în fiecare an la data de 20 noiembrie, ca o modalitate de a ne aminti de cei uciși în atacuri transfobe.

Utilizatorul Twitter @TreyRuffy a împărtășit imagini și videoclipuri de la fața locului, alături de textul: „Mai multe unități de poliție și ambulanțe în fața Clubului Q – Colorado Springs.

Din primele date de la fața locului, potrivit presei externe, se pare că este vorba despre un atacator care a deschis focul în incinta locației date.

Mai multe unități de poliție și pompieri s-au deplasat de urgență la fața locului, însoțite de ambulanțe care să acorde primul ajutor victimelor împușcate.

Despre Club Q se știe că este un club de noapte pentru adulți, gay și lesbiene, care găzduiește nopți tematice, cum ar fi karaoke, spectacole de travestiți și DJ și este situat la 3430 N Academy Blvd, Colorado Springs.

Deocamdată nu se știu mai mute amănunte despre caz, cine este atacatorul, ce motiv a avut, pentru că a împușcat mortal mai mulți oameni în incinta clubului care se pregătea de un eveniment într-o zi obișnuită de weekend.