Actual International

Focuri de armă, pe terenul de fotbal al unui liceu american. Primele informații

Focuri de armă, pe terenul de fotbal al unui liceu american. Primele informații
EVZ

Cel puțin opt focuri de armă ar fi fost trase pe terenul de fotbal de la liceul Lumberton Junior High School din Lumberton, Carolina de Nord, SUA. Știrea a apărut în dimineața zilei de joi, 17 noiembrie 2022, în media americană. Ce se știe despre potențialele victime, din primele informații, în cele ce urmează.

Focuri de armă, pe terenul de fotbal al unui liceu american. Primele informații

Cel puțin opt focuri de armă ar fi fost trase pe un teren de fotbal american de la Liceul Lumberton Junior High School din regiunea cu același nume, Lumberton, Carolina de Nord.

O înregistrare video, postată pe profilul de Twitter al Royal Intel din dimineața de joi, 17 noiembrie 2022, relatează că surprinde momentele de după ce s-au auzit focuri de armă.

Potrivit rapoartelor, o femeie ar fi fost rănită de focurile de armă și a fost transportată pe calea aerului la un spital local.

Se pare că femeia de 41 de ani a fost descoperită la sosirea poliției, împușcată în parcarea de lângă terenul de fotbal, iar în prezent se crede că se află în stare critică. Mai multe focuri de armă ar fi fost auzite din aceeași parcare aseară. în jurul orei 20.00 (SUA).

Meciul de fotbal disputat miercuri, 16 noiembrie, a fost între Lumberton Junior High School și vizitatorii de la St.Paul’s Middle School.

Mai multe unități de poliție și intervenție specială din Robeson Country, North Carolina Highway Patrol și ATF ar fi răspuns la fața locului. Deocamdată nu se știe nimic despre trăgător sau trăgători și nimeni nu a fost arestat, după cum a relatat wmbfnews.com.

Aceasta este o știre de ultimă oră și vom încerca să vă ținem la curent pe măsură ce mai multe informații devin disponibile, vă mulțumim.

Chiar zilele trecute, un atac armat a avut loc în Statele Unite ale Americii. De această dată, evenimentul s-a petrecut la Universitatea Virginia, unde trei persoane și-au pierdut viața. Autorităţile din America au reţinut un suspect, în urma atacului de luni, 14 noiembrie a.c., de la Universitatea Virginia, în urma căruia trei membri ai echipei universitare de fotbal au fost ucişi.