Actual International

Încă unul mort! Fostul rector al Institutului de Aviație din Moscova a murit după ce a căzut pe scări ”zburând mai multe etaje”

Încă unul mort! Fostul rector al Institutului de Aviație din Moscova a murit după ce a căzut pe scări ”zburând mai multe etaje”

Încă un deces în Rusia, care ridică multe semne de întrebare. O persoană publică, cunoscută de oameni de diferite vârste, a plecat în lumea de dincolo, brusc și imprevizibil. A fost victima unui accident penibil, greu de imaginat că ar putea avea loc în viața reală.

Fostul rector al Institutului de Aviație din Moscova a murit după ce a căzut pe scări ”zburând mai multe etaje”

Anatoli Gherșcenko, fostul rector al Institutului de Aviație din Moscova, din Rusia, ar fi murit după ce a căzut pe scări, după cum a relatat miercuri, 21 septembrie, presa rusă.

Fostul rector al Institutului de Aviație din Moscova a murit la vârsta de 73 de ani. Canalul de știri rusesc Enews112 a transmis următoarele:

„Fostul rector al MAI a murit între zidurile institutului său de origine după ce a căzut pe scări.”

„În această dimineață, Anatoli Gerașcenko, în vârstă de 73 de ani, a căzut de la înălțime, zburând pe mai multe etaje. Omul de știință a suferit răni incompatibile cu viața sa.”

„Medicii care au ajuns la fața locului nu l-au putut salva pe profesor. Anatoliy Gerashchenko ocupase recent funcția de consilier al rectorului.”

Bilanțul morților misterioase recente

Vestea vine după ce Ravil Maganov, președintele consiliului de administrație al companiei energetice rusești Lukoil, a murit în circumstanțe misterioase, după cum s-a raportat joi, 1 septembrie.

Președintele consiliului de administrație al companiei energetice ruse Lukoil, Ravil Maganov, în vârstă de 67 de ani, a fost găsit mort după ce ar fi căzut de la etajul 6 al unui spital din Moscova, unde era tratat.

Vicepreședintele Lukoil, Ravil Maganov, ocupa funcția de prim-vicepreședinte executiv pentru explorare și producție în cadrul companiei, din 2006.

În plus, el a fost membru al Consiliului de Administrație din 1993 și este distins specialist în petrol și gaze al Federației Ruse, primind trei ordine, trei medalii, precum și premiul Guvernului Federației Ruse în domeniul științei și ingineriei trei ori la rând.

Vestea a venit după moartea lui Iury Voronov, un om de afaceri rus de top cu legături cu compania petrolieră rusă Gazprom, care a fost găsit mort după ce ar fi fost împușcat în cap.

Cadavrul bărbatului de 61 de ani ar fi fost găsit în cabana sa din satul Morskie Terasy, în apropiere de Golful Finlandei. Bărbatul zăcea într-o piscină, cu capul împușcat, iar forțele de ordine au găsit o armă în apropiere. Nu a fost clar cui aparținea aceasta.

Iury Voronov era directorul general al companiei de transport Astra Shipping, care, printre altele, lucra la contractele cu Gazprom în Arctica.

Foto: news.mail.ru