Actual

Fostul soț al Oanei Cuzino a murit la ATI, cu răni foarte grave. Medicii au alertat Poliția

Fostul soț al Oanei Cuzino a murit la ATI, cu răni foarte grave. Medicii au alertat Poliția
Capital

Yoav Stern a decedat miercuri la spitalul Elias din București, pe secția de Terapie Intensivă unde era tratat de mai bine de o săptămână. Fostul soț al Oanei Cuzino a fost adus în comă, cu răni deosebit de grave, de la un spital din Snagov.

Fostul soț milionar al prezentatoarei TV Oana Cuzino a decedat în spital, din cauza multiplelor leziuni la cap și plămâni. 

Un vecin a alertat poliția că în curtea unei case zace un om.

Salvatorii l-au găsit pe milionar căzut în curtea casei sale de vacanță din zona de agrement aflată în apropierea Bucureștiului, după multe ore de agonie, spun surse. Stern era în stare de inconștiență. A fost dus la o unitate medicală de primiri urgențe din Snagov, iar medicii de acolo au alertat Poliția. Salvatorii au considerat că leziunile bărbatului sunt suspecte și, mai mult, acestea nu puteau fi tratate în cadrul spitalului județean.

Potrivit retetesivedete.ro, el avea hemoragie la nivelul ambelor emisfere cerebrale, o fractură a orbitei ochiului drept, o altă fractură în spatele craniului, la osul occipital, mai multe hematoame la creier și contuzii pulmonare.

Stern a fost transferat de urgență la București

Fostul soț al Oanei Cuzino prezenta la internare două fracturi craniene și multiple contuzii la plămâni. Cadrele medicale au presupus că bărbatul a fost lovit de mai multe ori cu o bâtă, însă polițiștii au ajuns la concluzia că incidentul și, implicit și moartea, nu ridică suspiciuni. Anchetatorii consideră că Yoav Stern a ajuns în comă, cu multiple contuzii, după ce ar fi mers cu spatele prin curte și ar fi căzut într-o groapă. Incidentul s-ar fi petrecut pe 18 aprilie, iar surse din cadrul anchetei au declarat că există și o filmare a tragicului eveniment, casa milionarului fiind dotată cu un sistem de supraveghere.

Yoav Stern a divorțat de Oana Cuzino

Yoav Stern a fost un afacerist israelian care a ajuns celebru, prin asocierea sa cu Oana Cuzino. Cei doi au format un cuplu încă din anul 2002. Pe vremea aceea, soția sa era prezentatoarea emisiunii „Ce se întâmplă doctore?”, difuzată de Pro Tv. Căsnicia lor s-a sfârșit în anul 2014.