Actual International

Furtul de copii ucraineni a fost legalizat în Rusia. Șocant: de la furtul de grâne, la însușirea de suflete!

Furtul de copii ucraineni a fost legalizat în Rusia. Șocant: de la furtul de grâne, la însușirea de suflete!
Foto: pixabay

Umanitate, bunătate, omenie. Să arăți compasiune și empatie sufletelor nevinovate, pentru mulți oameni din Rusia a devenit un lux, pe care nu și-l pot permite. Sau mai simplu se poate spune că și-au pierdut sau chiar vândut sufletul, punându-l în slujba răului. Dacă astfel de oameni ar știi că iadul există cu adevărat, că durerea de acolo este de nedescris în cuvinte, poate s-ar opri. Dar nu știu și mai ales, ei nu cred în așa ceva. Pentru astfel de oameni viața înseamnă doar bani și bunuri materiale, în credința eronată că viața este veșnică, dar nu, nu este.

Furtul de copii ucraineni a fost legalizat în Rusia. De la furtul de grâne, la însușirea de suflete

Vladimir Putin a cucerit, deja, zone mari din teritoriile situate în estul şi sudul Ucrainei. Rusia confiscă din Ucraina tot ce îi iese în cale. Soldații recurg la micile furtișaguri, în timp ce marii Rusiei râvnesc și pun mâna, la propriu, pe bogățiile țării invadate, dar și ocupate, pe alocuri. De la furtul de grâne, cărbune (regiunile Donețk și Luhansk sunt recunoscute ca regiuni miniere), combustibil și exemplele ar putea continua, până la ”furtul de copii”, a fost doar un pas, un sigur pas.

La 30 mai a.c., liderul de la Kremlin şi-a pus semnătura pe o decizie socotită a fi  istorică: un „ukaze” (decret) care i-ar furniza „pradă de război” chiar din rândul naţiunii atacate, scrie dcnews, în propria sa analiză a momentului.

Scopul îl constituie rusificarea prin forţă a orfanilor şi minorilor luaţi de lângă părinţii lor din Ucraina, obligarea acestora să depună un jurământ de adeziune şi loialitate faţă de regimul care le-a distrus familiile, oferirea de noi mame şi taţi, apropiați de doctrina moscovită.

Intenţia legii lui Putin este aceea de a face din micii ucraineni fără părinţi, mii dintre ei aflându-se deja în regiuni subordonate Moscovei, viitorii tineri ruşi care vor putea, mai devreme sau mai târziu, să se alăture armatei ruse, menționează aceeași sursă media.

Drama copiilor este și rămâne, în continare o dramă despre care tone de cerneală s-a scurs și vor mai curge. Durerea este de neimaginat, suferința la fel. Copilul de azi reprezintă ziua de mâine, însuși viitorul omenirii. Cum ne imaginăm această lume? Întrebați-i pe copii!