Lifestyle

Gestul inedit făcut de Mario Fresh în cinstea lui Alex Velea! ”O să fie aici mereu!”

Gestul inedit făcut de Mario Fresh în cinstea lui Alex Velea! ”O să fie aici mereu!”

În urmă cu câteva luni, scandalul dintre Mario Fresh și Lino Golden cu Alex Velea, a zguduit showbiz-ul românesc. Din cauza unor neînțelegeri despre care Velea a vorbit cu lux de amânunte, cei doi artiști s-au întors împotriva lui, după ce iubitul Antoniei i-a luat sub aripa sa și i-a ajutat să se lanseze. Dar, iată că în momentul în care nimeni nu mai credea că există cale de împăcare, Mario Fresh a îngropat securea războiului și s-a tatuat special pentru îndrumătorul său.

În semn de omagiu pentru cel care l-a ajutat de la începutul carierei sale muzicale, Mario Fresh și-a tatuat pe deget numărul 13, și a afirmat că reprezintă data de naștere a lui Alex Velea.

„Este data lui Alex Velea, cel care m-a susținut și cel care a crezut de la început în mine și pe care îl iubesc foarte mult și o să fie aici mereu și acum tot în sufletul meu este, orice ar fi adică nu pleacă de acolo”, a dezvăluit Mario Fresh.

Mario Fresh, dezamăgit de prieteni

Iubitul Alexiei Eram, a mai adăugat faptul că oamenii pe care îi considera prieteni, i-au întors spatele când nu se aștepta, și a recunoscut că a fost dezamăgit.

„Prietenia înseamnă atunci când începi să cunoști un om atât de bine încât să te înțelegi cu el doar prin priviri și să ai încredere în acel om deplin, o încredere deplină și sută la sută pot să spun. Este cam greu să ai o prietenie adevărată cu cineva. Eu am fost în ultima perioadă dezamăgit de foarte multe persoane. Niște prieteni m-au părăsit chiar foarte recent și este foarte dureros când îi pierzi și nu știi cum să te detașezi de ei pentru că erai obișnuit să fii doar cu ei, zi de zi, oră e oră și la un moment dat te sună și își spun că ei nu mai vor să fie în viața ta și te șochează. De aceea trebuie să fii foarte atent la ceea ce înseamnă o prietenie și cum îți alegi prietenii și cât de tare te expui în fața lor și te dedici și spui pentru că s-ar putea după aceea să te doară”,a povestit Mario Fresh, potrivit Antena Stars.