Info Actual

Info Actual > Showbiz > Hollywood intră în carantină! Tom Hanks și Rita Wilson diagnosticați cu COVID-19
Showbiz

Hollywood intră în carantină! Tom Hanks și Rita Wilson diagnosticați cu COVID-19

Hollywood intră în carantină! Tom Hanks și Rita Wilson diagnosticați cu COVID-19

Hollywood intră în carantină! Vestea a căzut ca un trăsnet. Actorul Tom Hanks a anunțat pe pagina sa de Instagram că el și soția sa, Rita Wilson, au fost diagnosticați cu virusul COVID-19.

„Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra. Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi”, a povestit actorul.

„ Ce este de făcut acum? Oficialitățile medicale au protocoale care trebuie urmate întocmai. Noi, Hanksii, vom fi testați, observați și izolați atâta timp cât sănătatea și siguranța publică o cer”, a mai spus Tom Hanks.

Cei doi actori se aflau în Australia în momentul în care au fost testați. Warner Bros. a confirmat că actorul se află în Australia, pentru un film despre Elvis Presley.

„Colabărăm îndeaproape cu agențiile de sănătate australienepentru a identifica și contacta orice persoană care ar fi putut intra în contact direct cu el. Sănătatea și siguranța membrilor companiei noastre sunt întotdeauna priorităţi și luăm măsuri de precauție pentru a proteja pe toți cei care lucrează la producțiile noastre din întreaga lume.”, a comunicat Warner Bros.