Info Actual > Ezoteric > Horoscop. Ce se întâmplă când Mercur intră în Gemeni: Planeta comunicării dă peste cap toate zodiile
Ezoteric

Horoscop. Ce se întâmplă când Mercur intră în Gemeni: Planeta comunicării dă peste cap toate zodiile

Horoscop. Ce se întâmplă când Mercur intră în Gemeni: Planeta comunicării dă peste cap toate zodiile

Astăzi, 4 mai, când Planeta Mercur intră în semnul zodiacal Gemeni, planeta care reprezintă comunicarea influențează toate zodiile. Astrologii spun că semnele de foc pot avea dispute, însă trebuie să își păstreze calmul pentru că este în mers direct pentru câteva zile, apoi va retrograda.

Tranzitul lui Mercur în Gemeni ne face foarte atenți, curioși, curioși, vrem să știm multe lucruri, dar în același timp ne face și un pic nervoși, un pic mai temperamentali, mai ales în funcție de elementul zodiei noastre. Mercur în Gemeni ne conferă o inteligență activă și ne ajută să avem agilitate, ușurință în a mânui cuvintele pentru a rezolva imediat tot ce apare, potrivit stiridiaspora.ro.

Mercur în Gemeni vă va dezlănțui

Semnele de FOC (BERBEC, LEU ȘI SĂGETĂTOR): Mercur în Gemeni vă va dezlănțui, așa că fiți foarte atenți la ceea ce vorbiți și promiteți, la tot ceea ce spuneți. Există o tendinț ă de a exagera totul.

Semnele de PĂMÂNT (TAUR, FECIOARĂ ȘI CAPRICORN): Există un anumit sentiment de nervozitate, de dorință de a rezolva într-o clipă lucrurile care în mod natural au nevoie de mai mult timp pentru a fi rezolvate. Controlați-vă, nu luați decizii drastice.

Semnele de AER (GEMENI, BALANȚĂ ȘI VĂRSĂTOR): Agilitatea ta mentală este la un nivel maxim, așa că folosește-ți bine timpul dacă lucrezi în domeniul vânzărilor, al publicității. Evitați certurile cu persoanele conflictuale care ar putea să vă descurajeze. Nu le dați atenție, pentru că știți ce trebuie să faceți, deoarece inteligența și curiozitatea voastră intelectuală sunt acum în creștere.

Semnele de APĂ (RAC, SCORPION ȘI PEȘTI). Aveți în mâinile dumneavoastră cheia comunicării imediate. Aveți un răspuns ingenios pentru toți oamenii nesăbuiți care încearcă să vă pună în situații jenante din care veți ieși cu brio.

Horoscop pentru toate zodiile:

Berbec
Instinctele tale financiare sunt perfecționate și gata să te ajute să iei decizii în carieră în această săptămână. Vrei să te simți diferit și original, este o zi în care poți face un efort suplimentar pentru a ieși în evidență, atât la locul de muncă, cât și în domeniul personal. Verifică horoscopul lunii mai 2021 pentru a te ghida.

Taur
Săptămâna aceasta trebuie să te dedici revizuirii imaginii tale personale și profesionale, să îți înfrumusețezi și să îți armonizezi relațiile personale. Credeți sau nu, aceasta este o zi în care vă bucurați de o anumită popularitate în mediul social, așa că profitați de ea pentru a vă face remarcat sau pentru a ieși în evidență în orice domeniu.

Gemeni
Încercați să nu luați decizii importante în aceste zile când Mercur este în Gemeni, pentru că v-ați putea răzgândi foarte ușor. Ai putea fi chiar mai sensibil la ceea ce cred alții despre tine.

Rac
Ești într-un moment al anului în care, mai mult decât de un partener formal și serios, ai nevoie de un complice, de un cel mai bun prieten, de un egal. Dacă în ultimele săptămâni ți-ai reținut emoțiile, opiniile sau ai ținut ascuns ceva ce știi că ar trebui să împărtășești, astăzi ar putea fi ziua în care vei dezvălui această informație.

Leu
Este o zi favorabilă pentru a construi relații mai bune cu colegii de serviciu. Să genereze o legătură mai strânsă sau armonioasă care să vă permită să îi cunoașteți mai bine. La fel, puteți folosi această energie pentru a dezvolta o nouă mișcare sindicală sau pentru a face următorul pas în afacerea dumneavoastră.

Fecioară
Mercur în Gemeni: Energia de care dispui îți generează capacitatea de a fi foarte diplomat, capabil să obții compasiune în rândul celor din jur. În tot ceea ce vă propuneți să faceți astăzi, veți fi capabili să dați dovadă de angajament și răbdare. Așadar, folosiți această zi pentru a organiza, arhiva, ordona sau pentru orice sarcină care necesită un proces metodic și detaliat.

Balanță
Aceasta este ultima săptămână în care trăiești sub energia care te-a determinat să investighezi probleme profunde și să cauți o mai mare intimitate. Ziua de azi este una pe care vrei să o trăiești la maxim, bucurându-te de plăcerile vieții. Simțind un entuziasm real pentru ceea ce faci și construiești pentru tine, vrei să te îndrăgostești de viața pe care ți-o oferi.

Scorpion
Începutul săptămânii este pentru rezolvarea conflictelor pe cale amiabilă și blândă. Această energie îți va permite să echilibrezi orice relație individuală din viața ta. Este o zi în care familia ta poate fi mult mai importantă decât de obicei, poate chiar să pui nevoile ei înaintea nevoilor tale.

Săgetător
Armonia care există (sau nu) la locul de muncă devine un aspect important la începutul săptămânii. Dacă te-ai gândit să trimiți un mesaj, un e-mail sau să deschizi o comunicare cu cineva important pentru tine, astăzi ar putea fi ziua în care te decizi în sfârșit să o faci.

Capricorn
Săptămâna aceasta, multe conflicte emoționale pot fi rezolvate dacă te decizi să intri în contact cu copilul tău interior. Ferește-te de o anumită tendință negativă, care astăzi te poate face să prețuiești mai mult opiniile externe decât propriile abilități sau talente, care te poate face să te simți vulnerabil la critici și la lipsa de atenție din partea celorlalți.

Vărsător
Este o săptămână în care trebuie să termini de înfrumusețat casa, căminul și istoria familiei tale. Pentru a rezolva situații familiale sau situații de mutare. Energia ta este la cote maxime și probabil că te simți mai energic decât de obicei, este o zi în care este posibil să simți un impuls pozitiv de a face lucruri, așa că profită de ea pentru a duce sarcinile la bun sfârșit.

Pești
Trecutul familiei tale și ceea ce ai trăit în prima ta casă este ceea ce te interesează și te preocupă în această săptămână. Sensibilitatea ta emoțională este oarecum extremă și poți confunda sentimentele altora cu ale tale, dacă nu ești conștient de acest lucru, poți încheia ziua cu o oarecare suferință și confuzie.