Info Actual > Economic > În ce își investește banii Mugur Isărescu? Guvernatorul BNR este de neegalat
Economic

În ce își investește banii Mugur Isărescu? Guvernatorul BNR este de neegalat

În ce își investește banii Mugur Isărescu? Guvernatorul BNR este de neegalat

Mugur Isărescu, eternul guvernator al României, fost premier pentru un an de zile și fost candidat la președinție, este un om cu stare materială de neînchipuit.

Declarația de avere, disponibilă pe siteul oficial BNR, indică faptul că Mugur Isărescu își investește banii în obiecte de valoare și , mai mult, investește în afaceri cu potențial.

Astfel, potrivit declarațiilor făcute, cuplul Isărescu deține aproximativ 14.000 de metri pătrați la Siliștea Snagovului, comuna Gruiu.

Conform unei estimări, valoarea imensului teren, potrivit siteurilor de anunțuri, ar putea fi de peste 1,2 milioane euro dacă s-ar lua în calcul prețul cel mai mare. Terenul nu este viran, are și un conac, cu deschidere la lac. Dacă ar decide să vândă proprietatea, acesta ar putea încasa lejer 500.000 de euro, potrivit nationalisti.ro.

Pe lângă întinsul domeniu de la Siliștea, guvernatorul are o afacere la Drăgășani. Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, face profituri din podgoria, crama și pensiunea firmei, unde fiul lui Isărescu este administrator, iar el este acționar majoritar al firmei care a adus până acum peste 1,2 milioane de euro profit net. În afacere sunt implicați toți membrii familiei.