Actual Lifestyle

În timp ce Guvernul anunța alocarea unei sume mari de bani pentru David Popovici, președintele Johannis a rămas la felicitări

În timp ce Guvernul anunța alocarea unei sume mari de bani pentru David Popovici, președintele Johannis a rămas la felicitări

David Popovici, înotătorul român de numai 17 ani, a cucerit două medalii de aur la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta, în proba de 100 m liber, miercuri, şi în cea de 200 m liber, luni, la care a stabilit şi un nou record mondial de juniori.

În timp ce Guvernul anunța alocarea sumei de 1 milion de lei pentru David Popovici, președintele Johannis a rămas la felicitări

Performanța merită recompensată, așa au decis și guvernanții. Astfel, premierul Nicolae Ciucă a anunţat, joi, că înnotătorul David Popovici va primit suma de un milion de lei din Fondul de rezervă al Guvernului.

”Astăzi în cadrul şedinţei de guvern am luat decizia de a recunoaşte performanţa sportivului nostru David Popovici şi în felul acesta am decis ca, fiind vorba despre o performanţă excepţională, să avem o recunoaştere pe măsură şi am hotărât să îi fie alocată din Fondul de rezervă al Guvernului o sumă de un milion de lei„, a declarat primul ministru Ciucă, după şedinţa de guvern, citat de Agerpres.ro.

Mai în glumă, mai în serios, în timp ce Guvernul acționa, anunțând că s-a decis alocarea sumei de 1 milion de lei pentru o dublă medaliere cu aur, președintele Klaus Johannis rămăsese blocat la capitolul felicitări, transmise sportivului care a impresionat nu o țară, ci o lume întreagă.

Pagina de social media a președintelui român, Klaus Iohannis are, încă, următorul mesaj de felicitare:

”Felicitări, David Popovici, pentru performanța extraordinară obținută la Campionatul Mondial de natație! Prin ambiția, talentul și perseverența dovedite, ai oferit astăzi multe emoții și bucurii tuturor românilor și ai scris o nouă pagină în istoria sportului românesc. Suntem mândri de tine!”

Părerea internauților nu s-a lăsat mult așteptată. Iată ce au spus aceștia.

Dacă înnota precum comunicați dumneavoastră, se înneca”. (Adrian)

Cam târzie reacția. Erați la ski?” (Oana)

Acestea sunt doar două opinii, fiți siguri că sunt și vor mai fi și altele.

Foto: evz