International

Începe marea trădare? Putin, lucrat din interior de miniștri. Se pregătește revoluția

Începe marea trădare? Putin, lucrat din interior de miniștri. Se pregătește revoluția
Arhivă

Un fost consilier al lui Vladimir Putin a aruncat „bomba”: mai mulți miniștrii vor să-l destituie pe președintele Rusiei!

Politologul Serghei Markov, un apropiat loial al liderului de la Kremlin, a afirmat că „peste jumătate” dintre miniştrii ruşi vor să-l destituie pe preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

Trădarea președintelui rus

Fostul consilier al lui Putin a spus, într-un interviu pentru publicaţia rusească Kazan Business Gazeta, că există tot mai multe diviziuni între oficialii de rang înalt, iar unii dintre ei iau în considerare chiar şi varianta de a lucra cu americanii pentru a-l elimina pe liderul Rusiei.

„În guvernul nostru, aproximativ jumătate din oameni sunt capabili în orice moment să-l trădeze pe Putin şi să fugă de partea americanilor”, a declarat Markov, conform Daily Star.

Cine l-ar putea înlocui pe liderul rus

În ultimele luni, discuții despre cine i-ar putea lua locul preşedintelui rus s-au intensificat, având la origini speculațiile privind starea de sănătate a acestuia. Au existat zvonuri că Putin ar avea boala Parkinson su chiar cancer, însă toate au fost negate de Kremlin.

Totuși, specialiştii avertizează că tânărul înlocuitor al lui Putin ar putea fi mai brutal decât el. Unii sunt de părere că liderul departamentului Administraţiei Prezidenţiale Dmitri Kovalev (36 de ani) l-ar înlocui la un moment dat pe Vladimir Putin.