Lifestyle

Ironie maximă la adresa lui Șoșoacă. Mircea Badea: Ziceţi mersi că nu a mâncat-o doamna Șoșoacă pe doamna Goracci

Ironie maximă la adresa lui Șoșoacă. Mircea Badea: Ziceţi mersi că nu a mâncat-o doamna Șoșoacă pe doamna Goracci

Ironie maximă la adresa lui Șoșoacă. Mircea Badea: Ziceţi mersi că nu a mâncat-o doamna Șoșoacă pe doamna Goracci

Mircea Badea continuă să stârneacă comentarii ironice pe micul ecran. De această dată a fost rândul Dianei Șoșoacă. Acesta a analizat scandalul recent produs, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

„Domnule Gâdea, lăsaţi domnule lucrurile acestea. Acestea nu sunt emisiuni despre anticorpi. Ziceţi mersi că nu a mâncat-o doamna Șoșoacă pe doamna Goracci. Ce căuta, dacă e aşa tare doamna asta, jurnalista din Italia, ce căuta la doamna Șoșoacă? Avea efecte adverse de la vaccin? Nu este normal ce se întâmplă în aceste emisiuni”, a imitat-o Mircea Badea pe Diana Șoșoacă, ironizând situaţia senatoarei, după scandalul de astăzi, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

„N-ai cum, nu există aşa ceva pe planeta Pământ. Bine că nu i-a mâncat!”, a mai adăugat el.

Cum a început scandalul dintre Șoșoacă și jurnalista Lucia Goracci?

„Din toate sursele credibile, iată filmul evenimentului… Ajunge echipa de la RAI 1 în biroul doamnei Șoșoacă. Încep negocierile pentru interviu. În timpul negocierilor, doamna Șoșoacă a rugat un consilier să aducă un sac negru, despre care a precizat că „în astfel de saci au fost înmormântate mai multe persoane decedate de coronavirus, români decedaţi care au fost înmormântaţi ca animalele”.

„În acel moment, jurnalista Lucia Goracci spune că ar vrea ca ea să stabilească termenii în care se desfăşoară interviul, intrând într-un conflict cu doamna Șoșoacă care a spus că ea face cum doreşte. În acel moment, Lucia Goracci spune că doamna Șoșoacă nu vrea să facă un interviu, ci un show propagandistic, lucru cu care nu este de acod.

Atenţie! În urma unui schimb de replici pe tema interviului, jurnalista Lucia Goracci, împreună cu cei trei membri ai echipei au ieşit din camera în care se aflau, mergând în hol, cu intenția de a părăsi biroul. Însă, în acel moment, doamna Șoșoacă s-a poziţionat în dreptul uşii şi a răsucit cheia de trei ori. Cele patru persoane i-au solicitat să le permită să părăsească biroul, iar doamna Șoșoacă a refuzat, spunând că aşteaptă să vină Poliţia pentru că, invoca domnia sa, poate i-au furat ceva din casă.

Lucia Goracci, jurnalista de la RAI 1, lovită de soțul Dianei Șoșoacă

La un moment dat, în imobil a venit un alt bărbat, cunoscut al doamnei Șoșoacă, moment în care, din holul apartamentului, Lucia Goracci a reuşit să iasă. Uşa se deschide ca să intre cineva şi Lucia Goracci fuge. După 10-15 minute, la faţa locului s-a prezentat un echipaj de Poliţie. Jurnalista, găsită în fața imobilului, merge împreună cu poliţiştii la uşa cabinetului de avocatură şi intră cu aceştia în birou filmând cu telefonul mobil.

În momentele următoare, jurnalista, în timp ce se afla în holul apartamentului, a fost agresată de soţul doamnei Șoșoacă care a lovit-o cu pumnii peste umăr şi peste braţ şi i-a luat telefonul. În continuare, grupul de jurnalişti s-a deplasat la sediul Secţiei 4 de Poliţie, pentru a depune plângere penală împotriva doamnei Șoșoacă şi soţului, pentru infracţiunea de lipsire de libertate sau alte violențe, sechestrare”, a spus Mihai Gâdea, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.