Actual International

Kaalan Walker, actorul din  filmul „Superfly” a fost condamnat la 50 de ani de închisoare pentru viol

Kaalan Walker, actorul din  filmul „Superfly” a fost condamnat la 50 de ani de închisoare pentru viol
captura video

 „Este o răscumpărare pentru domnul Walker”.

Potrivit autorităților, actorul și rapper-ul Kaalan Walker a fost condamnat la 50 de ani de închisoare pentru violarea modelelor aspirante pe care le-a întâlnit online.

În vârstă de 27 de ani, Kaalan Walker, a fost condamnat, în data de 17.10.2022, la Curtea Superioară din Los Angeles, în urma condamnării sale în aprilie 2022 pentru:

  • trei capete de acuzare de viol forțat,
  • acuzație de agresiune pentru a comite copulație orală,
  • două capete de acuzare de viol legal
  • două capete de acuzare de viol prin intoxicare.

Sentința a fost „draconiană”

Potrivit avocatului său, Andrew Flier, procesul a fost nedrept. Acesta a numit sentința „draconiană” și a spus că va fi atacată cu recurs.

La momentul condamnării, avocatul lui Walker a declarat că acesta „își menține nevinovăția” și „nu a primit un proces echitabil, deoarece multe aspecte importante au fost excluse de Curte”.

De asemenea, în timpul procesului, Flier i-a portretizat pe acuzatori ca mincinoși care caută „răzbunare” împotriva clientului său.

În acest context, avocatul Flier a precizat următoarele:

  • „Vor să vă mintă pentru că știu că s-au îndrăgostit de BS”.
  • „Este o răscumpărare pentru domnul Walker”.

Rapper-ul a fost arestat în anul 2018 și acuzat de o serie de agresiuni care datează din anul 2016 în care au fost implicate trei adolescente (minore) și patru femei.

Conform celor precizate de procurori, Walker a folosit rețelele de socializare pentru a contacta modele aspirante și pentru a le oferi oportunități profesionale false, potrivit eu.usatoday.com.

Pe scurt despre activitatea artistică a lui Kaalan

Kaalan Walker, al cărui nume de rapper este KR, a interpretat, în 2018, rolul lui Juju, un membru al unei bande rivale, care este în opoziție cu personajul Youngblood Priest al starului Trevor Jackson. Filmul „Superfly” este o interpretare modernă a filmului cu același nume din 1972. De asemenea, Kaalan a apărut și în filmul din 2017 „Kings”, cu Halle Berry și Daniel Craig în rolurile principale.