Actual International

LadBaby, în istoria topurilor de Crăciun din Marea Britanie, depășind The Beatles. Va fi înscrisă în Cartea Recordurilor. VIDEO

LadBaby, în istoria topurilor de Crăciun din Marea Britanie, depășind The Beatles. Va fi înscrisă în Cartea Recordurilor. VIDEO

LadBaby au ocupat pentru al cincilea an consecutiv prestigiosul loc 1 în topul oficial de Crăciun din Marea Britanie, depășindu-i pe The Beatles.

LadBaby intră în istoria topurilor de Crăciun din Marea Britanie, depășind The Beatles. Va fi înscrisă și în Cartea Recordurilor. VIDEO

Conform topului oficial din Marea Britanie, publicat vineri, 23 decembrie 2022, LadBaby a ocupat primul loc oficial de Crăciun în topurile britanice. LadBaby a fost al cincilea an consecutiv, nominalizată de sărbători în topurile muzicale, acesta fiind un nou record.

Recordul pentru cel mai mare număr unu de Crăciun a fost deținut anterior de The Beatles, care a înregistrat patru hituri în 1963, 1964, 1965 și 1967. Totuși, hiturile lor nu au fost înregistrate în ani consecutivi, spre deosebire de fenomenul de pe internet LadBaby, care intră acum în cartea recordurilor cu această realizare incredibilă.

Concurența din acest an a fost acerbă, două melodii festive clasice din anii trecuți luptându-se cu LadBaby până la capăt. „Last Christmas” a celor de la Wham și „All I Want For Christmas” a lui Mariah Carey au fost în cursă înainte de publicarea clasamentului.

Interpreții, Mark și Roxanne Hoyle au un alt succes în mâinile lor imediat după lansarea piesei „Food Aid”. Acesta s-a vândut în peste 65.000 de unități în clasament și, a devenit cel mai rapid vândut single de până acum, în 2022.

Anul trecut, tot ei au ajuns pe primul loc cu ”Sausage Rolls For Everyone,” în colaborare cu Sir Elton John și Ed Sheeran. În 2020 au ajuns pe primul loc cu ”Don’t Stop Me Eatin”, după ”I Love Sausage Rolls” în 2019. Șirul de hituri a început în 2018 cu ‘We Built This City.”

Trupa LadBaby, care face campanie caritabilă, a obținut al cincilea loc întâi de Crăciun consecutiv cu Food Aid, un cover al piesei Do They Know It’s Christmas.

Piesa, care strânge bani pentru băncile de alimente din Marea Britanie și pentru Band Aid Trust, s-a vândut în 65.000 de exemplare și a depășit mult îndrăgita Last Christmas a celor de la Wham.

LadBaby, formată din Mark și Roxanne Hoyle, au acum mai multe single-uri de Crăciun pe primul loc decât orice alt artist din istoria clasamentelor, relatează și BBC.

„Este de necrezut, nu-i așa?”, a spus Mark. „Tot ce putem spune este – mulțumesc.”