Actual Lifestyle

Legendarul prezentator american, Jay Leno a ajuns la spital cu arsuri grave în urma unui incendiu. Care este starea vedetei acum

Legendarul prezentator american, Jay Leno a ajuns la spital cu arsuri grave în urma unui incendiu. Care este starea vedetei acum
wikipedia

Jay Leno, renumitul prezentator american de emisiuni de chat, a suferit arsuri grave, după ce una dintre mașinile sale a luat foc în garajul de la domiciliu. Precizăm că Jay este un pasionat colecționar de mașini, acesta fiind un hobby căruia îi dedică o mare parte din timpul său.

Legendarul prezentator american, Jay Leno a ajuns la spital cu arsuri grave în urma unui incendiu. Care este starea vedetei acum. Video documentar

După cum s-a relatat luni, 14 noiembrie 2022, renumitul prezentator american de chat show Jay Leno a fost spitalizat de urgență duminică, 13 noiembrie. El a fost transportat în stare gravă, la secția de arși a unui spital, suferind arsuri puternice, potrivit site-ului de știri despre celebrități TMZ.

Legendarul fost prezentator al emisiunii Tonight Show, în vârstă de 72 de ani, ar fi suferit arsuri grave la nivelul feței, după ce una dintre mașinile persoanle a luat brusc foc în garajul casei sale din Los Angeles.

Potrivit unei surse TMZ care a avut acces direct la informații despre incident, Jay Leno a suferit arsuri pe partea stângă a feței. Din fericire, flăcările nu i-au afectat ochiul sau urechea, au adăugat aceștia.

Jay a fost dus la Centrul de arși Grossman și toate angajamentele sale de lucru pentru restul acestei săptămâni au fost anulate.

El trebuia să aibă o apariție duminică la conferința Financial Brand. Organizatorii au anunțat că Jay a fost împiedicat să participe din cauza unei „urgențe medicale foarte grave”.

Chiar fostul prezentator al emisiunii „The Tonight Show” de la televiziunea americană NBC, personal, a anunțat că va avea nevoie de mai multe săptămâni de recuperare.

Foto: Daily Mail

El a povestit că meșterea la o mașină în garajul său, în momentul în care ar fi izbucnit un incendiu. Celebrul producător de televiziune a mărturisit că s-a ales cu arsuri, însă în acest moment este în stare stabilă.

„M-am ales cu arsuri grave în urma unui incendiu de la benzină. Sunt bine. Am nevoie doar de o săptămână sau două pentru a mă pune pe picioare”, a declarat Jay Leno pentru publicația „Variety”, citată de The Associated Press.

Comediant, prezentator de televiziune și scriitor american, Jay Leno a făcut stand-up comedy mai mulți ani și apoi a devenit gazda emisiunii „The Tonight Show” de la postul NBC din 1992 până în 2009.

Din luna septembrie 2009, el a prezentat talk-show-ul „The Jay Leno Show”, difuzat în prime-time, în fiecare seară, la ora 22:00, tot pe NBC. Jay Leno s-a retras din televiziue în februarie 2014, când a fost inclus în „Television Hall of Fame”. Din 2014, el a început producerea emisiunii „Jay Leno’s Garage”.

Una dintre mașinile de suflet ale celebrului prezentator american. Foto: wikipedia

În prezent, Jay este gazda emisiunii concurs „You Bet Your Life”, pe care vrea s-o relanseze, un proiect la care lucrează intens, cu mici pauze de relaxare dedicate pasiunii sale – mașinile de colecție.