Actual Politică

Liberalii se plâng de activitatea lui Nicuşor Dan, dar amână luarea unei măsuri. Rareş Bogdan, anunţă: PNL va lua decizii

Liberalii se plâng de activitatea lui Nicuşor Dan, dar amână luarea unei măsuri. Rareş Bogdan, anunţă: PNL va lua decizii

Liberalii nu sunt de acord cu activitatea lui Nicuşor Dan, dar nici nu par că sunt decişi să faca ceva în acest sens. Din când în când se mai ude vocea prim vicepreşedintelui liberal Rareş Bogdan, numai că şi acesta este contrazis chiar de preşedintele PNL Bucureşti, Ciprian Ciucu.

Liberalii se plâng de activitatea lui Nicuşor Dan, dar amână luarea unei măsuri. Rareş Bogdan, anunţă: PNL va lua decizii

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a precizat că liberalii nu sunt mulţumiţi de activitatea primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan şi de modul în care este administrat Bucureştiul care a devenit un oraş ”haotic”. Rareş Bogdan a subliniat că va exista o analiză serioasă pe această temă, dar că el nu îşi propune că candideze pentru funcţia de primar al Capitalei.

Rareş Bogdan a declarat, luni seară, la Realitatea Plus, că PNL va lua o decizie în ceea ce îl priveşte pe Nicuşor Dan.

”Spun din start că vom avea o analiză extrem de serioasă. Noi nu suntem mulţumiţi de Nicuşor Dan. Am sperat că venirea lui din societatea civilă îl va face un primar care să-şi înţeleagă menirea. Din păcate, noi avem doar un primar din 7 că aşa s-a negociat la vremea respectivă, nu mă mai uit în spate să spun cine a greşit şi au cum a greşit şi sigur că Partidul Naţional Liberal va lua o decizie în ceea ce îl priveşte pe Nicuşor Dan. Astăzi noi nu suntem mulţumiţi de modul cum e administrat Bucureştiul”, a declarat Rareş Bogdan.

Europarlamentarul este de părere că Bucureşti este un oraş haotic şi crede că încrederea de care s-a bucurat actualul edil al Capitalei se apropie de final.

”Ca lucrul să fie extrem de clar, mi se pare că este haotic şi mi se pare că încrederea de care s-a bucurat echipa de acolo se apropie de sfârşit. Deci sau îşi bagă minţile în cap şi înţeleg menirea pentru care conduc un oraş uluitor de 3 milioane de locuitori, şi o spune spun un ardelean da, care iubeşte acest oraş, datorită spiritului său şi datorită acestui melaj cultural, pe care-l are şi spiritului său extraordinar investiţional, deschis, oraşul ăsta are nevoie de nişte oameni care să aibă o viziune. Nicuşor sau înţelege, doarme bine într-o noapte se trezeşte, şi înţelege că nu mai merge să oprească nici investiţii şi în acelaşi timp nici să ne explice că va face, va face, va va face şi au trecut de 2 ani de zile”, a declarat Rareş Bogdan.

Preşedintele PNL Bucureşti: nu au venit solicitări pentru retragerea sprijinului politic primarului Nicuşor Dan în CGMB

Numai că, săptămâna trecută, preşedintele PNL Bucureşti, Ciprian Ciucu, susţinea că nu au venit solicitări de la nivelul naţional al partidului pentru retragerea sprijinului politic primarului Nicuşor Dan în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

„Strategia Politică de la nivel naţional este stabilită în cadrul Biroului Politic Naţional al PNL. Nu au venit solicitări de la nivel naţional pentru retragerea sprijinului politic lui Nicuşor Dan în Consiliul General şi nu există o intenţie în acest sens la nivelul organizaţiei PNL Bucureşti pe care o reprezint”.

Există totuşi informaţii conform cărora, preşedintele PNL Nicolae Ciucă a afirmat că aşteaptă ca filiala PNL Bucureşti să ia decizia de retragere a sprijinului politic.