Actual

Breaking: Mama care s-a aruncat de pe bloc cu copiii în brațe, condusă pe ultimul drum de iubitul care ar fi terorizatat-o

Mama care s-a aruncat de pe bloc cu copiii în brațe, condusă pe ultimul drum de iubitul care ar fi terorizatat-o
Facebook

Iuliana Bogdan, tânăra mamă care s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara, cu cei doi copii ai săi în brațe, e condusă pe ulimul drum astăzi de ambii bărbați din viața ei.

Mama și cei doi copii vor fi înmormântați într-un sicriu alb, împreună.

Despre unul dintre ei se spune că ar fi autorul moral al acestei tragedii, terorizând-o

Ultimele informații din acest caz arată că iubitul fetei, un afacerist pe nume Marcel, ar fi bătut-o și ar fi amenințat-o că „îi va lua copilul cel mic”. Rudele femeii, chiar și cele din partea fostului soț care era și tatăl celor doi minori în vârstă de 3, respectiv 6 ani, cred cu tărie că autorul moral al acestei tragedii este acest afacerist „foarte bogat și foarte influent”.

Totodată, la priveghi și la înmormântare sunt prezenți amândoi bărbații.

Potrivit Antena 3, surse declară că băiețelul cel mic, în vârstă de 3 ani, ar fi fost al afaceristului, nu al fostului soț, deși în acte a fost recunoscut de cel din urmă. Ar exista și un test ADN care dovedește paternitatea iubitului.

„Știam de relația lor. De la ea știu că o amenința că ia copiii. Nu l-am cunoscut niciodată pe omul ăsta. Iulia era o mamă foarte bună, își iubea foartea mult copiii. Înainte cu o lună, de ziua mea, mi-a zis că vrea să plece, să se reîntoarcă la noi în familile, că Marcel o amenință că îi ia copiii”, a declarat fosta soacră a Iulianei.

Iuliana, care era absolvent de Psihologie, lucra ca agent imobiliar şi urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei, Alex Billi. Cei doi divorțaseră în 2020, după care femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, cel despre care acum se spune că ar fi terorizat-o.

Vecinii, prietenii și toți cei care au luat contact cu ea în ultima perioadă susțin că era abătută, tristă, într-o vizibilă suferință emoțională. Din păcate, nimeni nu a știut cum să o ajute.

Suferința ei a început în urmă cu un deceniu

Prietenii Iuliei spun că aceasta ar fi suferit de depresie, iar problemele cu care se confrunta se întindeau pe mai bine de un deceniu, din momentul în care tatăl acesteia și-a pierdut viața. Bărbatul ar fi murit pe neașteptate, acuzând că se simte foarte rău.

UPDATE: Iubitul a dat publicității o scrisoare

Potivit retetsivedete.ro, fostul iubit al Iulianei, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii, a oferit spre publicare o scrisoare.

„Vreau sa multumesc familiei lui Alex, in special mamei lui, prezenta mea aici se datoreaza ei.

Vreau sa multumesc familiei Iuliei, in special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit in cresterea copiilor, clatite, gogosi cu dulceata, ore, zile, saptamani din viata ei.

Familiei mele.

Iulia, acest om minunat, mama extraordinara, un devotament si o implicare in cresterea copiilor inimaginabil, o mama cum doar mamele inteleg.

Ii multumesc pentru toate clipele minunate petrecute impreuna.

Multumesc tuturor celor care au venit si care au plans impreuna cu mine, Ciprian H, Alex I, Emil, Sebastian, Sabin, nu am loc sa ii numesc pe toti.

Veniti sa ne rugam pentru sufletele lor, sa plangeti impreuna cu mine si cu cei prezenti, sa ii conducem.

Sunt atat de trist. Ii vad cum se joaca, cum fug, cum sar, ii aud cantand, ii aud vorbind.

Va multumesc tuturor!”, a scris Marcel.