Actual Diverse

Mamă și fiu, amândoi beți, s-au luat la întrecere pe autostradă, cu 200 de kilometri pe oră. Rezultatul, halucinant

Mamă și fiu, amândoi beți, s-au luat la întrecere pe autostradă, cu 200 de kilometri pe oră. Rezultatul, halucinant
ziarulromanesc.de

Am crezut că le-am văzut pe toate în traficul rutier plin de accidente, mai ales în weekend-uri, la noi în țară. Dar ce s-a întâmplat în aceste zile, în Germania, le întrece pe toate. Mamă și fiu s-au luat la întrecere cu mașinile. O viteză incredibilă, pe autostrada germană. Finalul a fost o imagine incredibilă chiar și pentru polițiști: ambii erau beți, unul dintre el a ieșit pozitiv la canabis, o mașină a luat foc și în plus, tânărul fiu nu avea nici carnet de conducere. Și mai mult decât atât, în cele ce urmează.

Mamă și fiu, amândoi beți, s-au luat la întrecere pe autostradă, cu 200 de kilometri pe oră. Rezultatul, halucinant

Incredibil, dar adevărat. În stare de ebrietate, dar și fără permis de conducere, un tânăr de numai 20 de ani s-ar fi luat la întrecere cu propria mamă, pe o autostradă din Franconia Superioară, Bavaria, Germania, ambii având viteze amețitoare, de 200 de km pe oră. Polițiștii au rămas uimiți când au descoperit cu stupoare că și mama tânărului consumase alcool.

Ca-n filme

Un martor a sunat la poliție să anunțe un accident în trafic, între două autoturisme în apropiere de Marktredwitz, în apropiere de autostrada A93, potrivit poliției. Ulterior, cei doi au intrat pe autostradă, cu martorul în spatelelor, care a încercat să-i urmărească. A reușit o bucată de drum, dar în final, omul i-a pierdut pe cei doi tocmai din cauza vitezei incredibile cu care el nu putea ține ritmul.

Mașinile „s-au depășit reciproc de mai multe ori și au efectuat manevre imprudente de conducere în acest context”, a precizat poliția despre incident. Imaginea le-a dat impresia polițiștilor că este vorba despre o cursă în care s-au luat la întrecere cele două automobile.

Ulterior, o mașină în flăcări a fost raportată la poliție în apropiere de Weiden, la aproximativ 45 de kilometri sud de Marktredwitz.

Polițiștii au rămas șocați

Polițiștii au rămas șocați de ceea ce au descoperit, la final. Șoferul în vârstă de 20 de ani a încercat să fugă, dar a fost arestat la scurt timp după aceea. Un test de alcoolemie a indicat o valoare de 1,64 la mie. De asemenea, poliția a găsit asupra tânărului o cantitate mică de canabis. Și în plus, el nu avea nici măcar permis de conducere. Nici măcar mașina condusă de tânăr nu era înmatriculată. Iar mama tânărului, în vârstă de 48 de ani, din cealaltă mașină, era și ea beată.

Potrivit reprezentanților poliției locale, citați de media, mașina neînmatriculată a ars complet, iar autostrada în direcția Regensburg a fost complet închisă timp de o oră, în timp ce incendiul era stins. Acuzațiile variază de la participarea la o cursă interzisă de autovehicule la conducere în stare de ebrietate și conducere fără permis.