Info Actual

Info Actual > Politică > Marcel Ciolacu arată cu degetul ipocrizia Guvernului. „Autoritățile locale duc greul în acest moment”
Politică

Marcel Ciolacu arată cu degetul ipocrizia Guvernului. „Autoritățile locale duc greul în acest moment”

Marcel Ciolacu arată cu degetul ipocrizia Guvernului. „Autoritățile locale duc greul în acest moment”. Într-o intervenție la România TV, președintele interimar al PSD susține că tot greul în pandemia de COVID-19 e dus de autoritățile locale. Acesta mai susține că Guvernul Orban nu face altceva decât să se laude cu aceste măsuri.

Marcel Ciolacu a spus că „90% din măsurile luate pentru combaterea pandemiei de coronavirus au fost luate de autoritățile locale. Este o ipocrizie ce face domnul Orban acum. El se laudă cu absolut toate, când indiferent de culoarea politică a președinților de Consilii Județene, a primarilor de mari municipii, ei au dus tot greul în această perioadă”.

Președintele interimar PSD a mai spus că autoritățile locale sunt cele care duc greul în această criză. „Președinții CJ cumpără echipamente pentru medici, pentru tot sistemul de sănătate local, pentru polițiști, militari etc. Ei cumpără nu Guvernul. (…) Singura problemă e că nu îi lasă să cumpere și teste rapide. Tot greul îl duc în acest moment autoritățile locale, nu Guvernul”, a mărturisit Ciolacu.