Actual Lifestyle

Meryl Streep are un gest bizar pe care îl repetă în toate filmele ei. Care este acesta. Video

Meryl Streep are un gest bizar pe care îl repetă în toate filmele ei. Care este acesta. Video

Meryl Streep este desăvârșită în tot ceea ce face. Printr-o analiză de ansamblu, jurnaliștii americani au descoperit că vedeta de la Hollywood folosește un truc cel puțin ciudat, bizar, dar care atrage, vrei nu vrei, toate privirile.

Meryl Streep are un gest bizar pe care îl repetă în toate filmele ei. Care este acesta. Video

Iată despre ce este vorba. În filmulThe Post,” din 2017, despre urmărirea documentelor Pentagonului de către The Washington Post, Meryl Streep o interpretează pe editoarea Katharine Graham ”din spatele” unei perechi imense de ochelari. Ai senzația că întregul film este despre ochelari, la o privire mai amănunțită.

Streep își pune mereu ochelarii pentru a citi ziarul sau și-i dă jos când nu mai citește ziarul, au observat reporterii New York Times. Iar când adoarme cu capul pe masă, ea rămâne tot cu ochelarii în mână. Se strâmbă din ochi în timp ce-și mângâie marginile ochelarilor sau îi învârte ”absentă”, în poală.

Jumătate din jocul actoricesc al lui Meryl Streep este o „afacere cu ochelari„. La început a fost mai greu, dar ”m-am obișnuit cu manipularea aparent nelimitată a lui Streep pe ecran a ochelarilor de vedere”, a concluzionat jurnalistul tabloidului american.

Cea mai celebră actriță de film și-a construit performanțele pe o ciudățenie. Odată ce este depistată, admiratorii ei o găsesc pe Meryl și mai atrăgătoare, chiar incredibilă.

Am ajuns să văd o pereche de ochelari pe fața lui Streep ca pe un pistol al lui Cehov: la un moment dat, știi că vor fi scoși și va fi fabulos”, este de părere reporterul New York Times, care după o analiză amănunțită a ajuns, de la nedumerire, la admirație profundă.

Este o afacere ”Eyeglass” (cu ochelari n.r.), Meryl Streep este conștientă sau nu de gestul ei, îl face cu bună știință sau așa este însăși regia filmelor a căror protagonistă este minunata vedetă americană, nu știm, pentru că nu există un răspuns cert la astfel de întrebări.

Faptul de a purta o pereche de ochelari funcționează la fel ca o deghizare ”brutală”, cum am văzut la Superman în cazul reporterului Clark Kent, observă ochiul vigilent al presei newyorkeze.

Streep nu se lasă intimidată de clișeele cinematografice privind utilizarea ochelarilor, în marile pelicule cinematografice. Dimpotrivă, ea le conferă acestora o delicatețe neașteptată. Indiferent ce poartă, ochelari de soare sau de vedere, imaginea oferită de Streep este extraordinară și avem aici, inclusiv, exemplul din ”Mamma Mia”, al cărei rol a fost și de acestă dată unul excepțional.

Foto: retetesivedete (deschidere)/ New York Times (interior) / Video: Twitter