Actual International

Mesajul lui Donald Trump pentru bolnavul Joe Biden. Fostul președinte a stârnit hohote de râs

Mesajul lui Donald Trump pentru bolnavul Joe Biden. Fostul președinte a stârnit hohote de râs
Arhivă

Joe Biden, președintele Statelor Unite, s-a infectat cu COVID. În vârstă de 79 de ani, Biden se pare că trece cu ușurință prin boală, purtătorii de cuvânt ai Casei Albe, cât și soția lui, Jill, au declarat că simtomele sale sunt ușoare.

Președintele SUA are numeroase probleme de sănătate, cronice, printre care și o afecțiune pulmonară și una cardiacă. De asemenea, Biden a trecut prin două rupturi de anevrism.

La aflarea veștii că „Somnorosul Joe” (n. așa cum l-a poreclit Trump în lupta de la prezidențiale) e bolnav, Donald Trump i-a transmis un mesaj oficial, spumos, în stilul său caracteristic.

Rețelele sociale au fost împânzite de un mesaj al fostul președinte al Americii, deși unii au spus că ar fi fals. Până la acest moment, Trump sau echipa lui de comunicare nu a infirmat sau confirmat dacă mesajul îi aparține lui Trump, însă se spune că ar fi fost publicat pe grupurile unde acesta încă mai are acces (n. Trump a fost blocat de Twitter și Meta – Facebook & Instagram)

„Declarația lui Donald J. Trump, al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii

Joe Biden, despre care mulți au spus că este cel mai rău președinte al nostru, s-a îmbolnăvit de virusul chinezesc, în ciuda faptului că a fost vaccinat. Sper ca Joe Somnorosul să își revină rapid, așa cum am făcut-o și eu. Medicii au descris lupta mea împotriva virusului chinezesc ca fiind herculeană, și nu mă refer la Hercule cel prezentat de progresistul Disney, ci mai degrabă la cel al lui Kevin Sorbo. Dar și pe cel al lui Lou Ferrigno.

Joe, îți doresc o însănătoșire rapidă, chiar dacă duci America în direcția greșită. Nimeni nu o vrea pe Kamala!”, ar fi transmis Donald Trump, stârnind hohote de râs internauților.