Lifestyle

Mihai Albu, adevărul despre scandalul cu fosta soţie

Mihai Albu, adevărul despre scandalul cu fosta soţie

Mihai Albu, adevărul despre scandalul cu fosta soţie! De o perioadă bună de timp, Mihai Albu și fosta soție, Iulia Albu, și-au declarat război. În cele din urmă, designerul de pantofi a pus punct speculațiilor și a dezvăluit adevărul despre scandalul cu fosta soţie.

Revolta dintre cei doi este strict legată de fetița lor, pe care designerul nu a mai văzuut-o de foarte mult timp.

În acest scandal, părerile erau împărțite: Iulia spunea că fostul soț nu dorește să își vadă copilul, iar Mihai, a susținut că nu a fost lăsat, deși el a încercat de nenumărate ori.

Mihai a clarificat situația. Creatorul de pantofi susține că cearta dintre ei ar fi pornit de la Iulia, care, din orgoliu, se răzbună pe fiica lor, crezând că așa îi face și lui rău.

Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinți

”E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. nu e ceva nou pentru mine. Nu ma interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiță. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinți. Se răzbună pe copil involuntar, nu pe mine. Încerc să îi fie alături, dar nu pot”, a mărturisit Mihai Albu pentru Antena Stars.

Designerul și-a atacat dur fosta parteneră de viață. El susține că totul se va termina cu amenzi usturătoare.

”Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească și acum se face o anchetă. Și se va lăsa cu amenzi. Nu vreau să o jignesc pe mama fetiței mele, însă atitudinea ei și imaginea ei este aceea: apare cu mături în cap, la nas, cu tot felul de chestii. La un moment dat mi-am pus și eu coroana în cap și mi-am făcut un selfie, unde am zis: „am coroana, n-am virus”. Asta ce înseamnă? E o glumă. Mi-a spus că sunt penibil”, a mai mărturisit creatorul de pantofi, potrivit spynews.ro.