International

Mike Tyson, dezlănțuit după ce a fost agresat în avion. Victima a avut nevoie de îngrijiri după loviturile fostului pugilist

tyson

Miky Tyson a avut o reacție violentă după ce un pasager l-a agasat în timpul zborului către Florida. Poliţiştii americani au anunţat că au reţinut două persoane, fără a le menționa: o persoană „aflată sub tratament medical pentru răni necauzatoare de moarte” şi altă persoană „care a oferit informaţii minime despre incident şi care a refuzat să coopereze”.

Mike Tyson, dezlănțuit după ce a fost agresat în avion. Victima a avut nevoie de îngrijiri după loviturile fostului pugilist

Incidentul s-a petrecut chiar înainte de decolare. La un moment dat, fostul pugilist, cel mai tânăr deținător al unei centuri la categoria supergrea, l-a rugat pe pasager să se potolească, după ce acesta îi tot adresa întrebări și devenea violent.

Chiar dacă Mike Tyson a fost de acord să-şi facă un seflie împreună cu pasagerul respectiv, care avea un loc în avion situat chiar în spatele său, acesta nu s-a mulțumit cu atât.

Martorul care a filmat incidentul a declarat pentru TMZ că respectivul pasager a continuat să-l sâcâie pe Tyson cu tot felul de întrebări.

Deoarece acest lucru nu s-a întâmplat, Mike Tyson s-a ridicat de pe scaun şi a început să îl lovească pe pasager până i-a umplut faţa de sânge.

Tyson susţine că bărbatul pe care l-a lovit în mod repetat l-a hărţuit şi a aruncat cu o sticlă de apă către el.

“Din nefericire, domnul Tyson a fost protagonistul unui incident în avion, cu un pasager agresiv care a început să îl hărţuiască şi a aruncat cu o sticlă spre el în timp ce el era pe scaun”, a declarat un reprezentant al fostului sportiv.

Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a suferit o rană deschisă la nivelul frunții și a depus o plângere la poliție.

Michael Gerard „Mike” Tyson (n. 30 iunie 1966) este un fost pugilist profesionist american. El a fost campion mondial necontestat și deține recordul pentru cel mai tânăr boxer, care a câștigat un titlu la categoria de greutate supergrea la 20 de ani, 4 luni și 22 de zile.[6] Tyson a câștigat primele 19 lupte profesioniste prin knockout, 12 dintre ele în prima rundă.