Știri pe scurt

Ministerul Muncii şi Ministerul Familiei vor veni în Guvern cu noi politici publice care să ofere mai multă echitate, susține Ciolacu

romania-da-in-judecata-austria
Sursa foto Antena 3 CNN

Marcel Ciolacu susține că Ministerul Muncii şi Ministerul Familiei vor veni în Guvern cu noi politici publice care să ofere mai multă echitate, solidaritate socială şi susţinere atât pentru categoriile vulnerabile, cât şi pentru populaţia activă a ţării.

El a adăugat că Executivul probează prin fapte dorinţa de a avea mai multe femei în funcţii publice prin numirile făcute la cele două portofolii. Premierul le-a felicitat, în şedinţa de Guvern, pe cele două noi colege de Cabinet, Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, şi Natalia Intotero, ministrul Familiei, cărora le-a oferit şi buchete de flori.

„Le felicit pe noile mele colege, doamnele ministru Simona Bucura-Oprescu şi Natalia Intotero, şi le asigur de tot sprijinul meu. Sunt convins că atât Ministerul Muncii, cât şi Ministerul Familiei vor veni în Guvern cu noi politici publice, care să ofere mai multă echitate, solidaritate socială şi susţinere atât pentru categoriile vulnerabile, cât şi pentru populaţia activă a ţării şi familiile tinere, în special! Mă bucur că Guvernul României reuşeşte să probeze prin fapte dorinţa noastră de a avea mai multe femei în funcţii publice. Vă asigur că nu mă voi opri aici!”, a scris Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.