Actual Diverse

Moartea a doi soți, în Ajun, a demonstrat că sufletele pereche există. Povestea lor a devenit legendară

Moartea a doi soți, în Ajun, a demonstrat că sufletele pereche există. Povestea lor a devenit legendară
pixabay

O poveste extrem de dureroasă, dar ruptă din realitatea cotidiană. Un exemplu de viață și moarte cu acceptare și demnitate. În plus, cei doi, soț și soție care au murit la doar câteva ore distanță unul de altul, ne-au demonstrat că sufletele pereche nu sunt un mit ci o realitate.

Doi soți au murit la câteva ore distanță, unul după altul, demonstrând că sufletele pereche există. Motivul, unul extrem de dureros

Au fost împreună o viață și au respectat jurământul uitat de mulți astăzi: ”până ce moartea ne va despărți.” Dar iată că de fapt nici acest sfârșit înfiorător nu i-a mai despărțit pe cei doi soți deoarece au plecat în lumea de dincolo la diferență de numai câteva ore, unul, după altul.

50 de ani împreună, cu bune și cu rele, cu momente de bucurie și lacrimi de tristețe, toate le-au trăit cei doi soți din statul Dakota de Sud.

Surprinzător și momentul plecării lor într-o lume mai bună. Ei au murit de cancer în decurs de zece ore, cu doar două zile înainte de Crăciun, lăsându-și cei trei copii profund îndurerați.

Povestea lor impresionează acum o lume întreagă. Steve Hawkins, în vârstă de 58 de ani, și Wendy Hawkins, în vârstă de 52 de ani, au murit de diferite tipuri de cancer, dar în același spital din Yankton, vineri, la zece ore diferență unul de celălalt, au spus membrii familiei.

Steve se lupta cu cancerul de cinci ani, în timp ce Wendy a murit după o boală mai scurtă. Nu se știe cu exactitate ce tip de cancer avea fiecare dintre ei, după cum a relatat Daily Mail.

Cei trei copii ai lor, toți în jurul vârstei de 20 de ani, au rămas profund afectați de pierderea bruscă și surprinzătoare a ambilor părinți, cu doar două zile înainte de Crăciun.

”A fost o experiență tragică”, a scris fiul lor Trenton Hawkins. ”Au fost părinți minunați și au avut foarte multă grijă de familie.”

Sora lui Steve, Kathy Hawkins-LaFollette, a scris într-o postare pe Facebook că cei doi soți, Steve și Wendy, sunt ”adevărata definiție a sufletelor pereche”. ”Copiii lor  i-au pierdut la o vârstă atât de fragedă. Nici nu îmi pot imagina”, a mărturisit apropiata cuplului vizibil afectată.

Despre sufletele pereche legenda spune că nu se despart ci pleacă împreună, mai departe, la ceruri. Iar cuplul despre care am scris astăzi este doar un exemplu concludent în acest sens.