Info Actual > Ezoteric > Nimeni NU a observat asta! Detaliul secret ales de Regina Elisabeta pentru coroana Prințului Philip
Ezoteric

Nimeni NU a observat asta! Detaliul secret ales de Regina Elisabeta pentru coroana Prințului Philip

Nimeni NU a observat asta! Detaliul secret ales de Regina Elisabeta pentru coroana Prințului Philip

Nimeni NU a observat asta! Detaliul secret ales de Regina Elisabeta pentru coroana Prințului Philip. În timp ce familia regală britanică l-a condus pe ultimul drum pe iubitul lor prinț Philip, duce de Edinburgh, lumea a urmărit și ea cu sufletul la gură tristul eveniment.

Înmormântarea ceremonială a fost mică, solemnă, la care au participat doar 30 de invitați, dintre care majoritatea erau rude strânse și apropiate ale regretatului prinț.

Deși prezența a fost mult mai mică decât înmormântările regale anterioare, a fost o afișare emoționantă a familiei onorând ultimele sale dorințe, în ciuda unei pandemii globale care a înăsprit reglementările.

Câțiva membri principali ai familiei prezenți au fost prezenți. Desigur, soția și partenerul său de multă vreme Regina Elisabeta a II-a, copiii săi, Prințul Charles, Prințul Andrei, Prințesa Anne și Prințul Edwards și câțiva nepoți, inclusiv prințul William și prințul Harry. Dar toate privirile erau îndreptate asupra reginei, care este acum văduvă după 73 de ani de căsătorie.

Detaliul secret ales de Regina Elisabeta pentru coroana Prințului Philip

Deși mulți spectatori probabil nu s-au gândit la asta, un detaliu care a trecut neobservat în timpul slujbei au fost florile de pe sicriul prințului Philip. Sicriul a fost decorat cu superb aranjament, florile fiind selectate personal chiar de regină.

În timp ce florile sunt standard pentru majoritatea înmormântărilor sau serviciilor de pomenire, aceste flori au avut o semnificație secretă, de la tipurile de flori în sine, precum și de la culoarea aleasă – iar devoțiunea reginei față de soțul ei a fost scrisă peste tot.

Potrivit semnificaților, atât iasomia, cât și trandafirii înseamnă un rămas bun final, freziile înseamnă încredere, crinii de obicei înseamnă nevinovăție și sunt adesea văzuți la înmormântări, deoarece exprimă și simpatie, florile de ceară semnifică dragostea veșnică și mazărea dulce a fost folosită în mod tradițional pentru morminte, dar înseamnă, de asemenea, că decedatul a fost foarte special și drag celui care îi alege. Trandafirii, în special, sunt deosebit de semnificativi, deoarece sunt floarea care marchează luna nașterii prințului Philip (iunie).

Coroana a fost izbitoare, deoarece toate florile erau albe, cu o petală roșie sau roz pentru a fi văzută – și a existat un motiv întemeiat pentru asta. Așa cum explică City Flowers, albul nu trebuie gândit ca o simplă absență a culorii. Albul, privit din punct de vedere științific, este alcătuit într-adevăr din toate culorile.

Florile albe pot reprezenta, de asemenea, credința și pot fi folosite pentru a reprezenta sentimentele religioase (prin Regina Florală). Și, în cele din urmă, albul simbolizează venerația și puritatea, iar faptul că regina le-a ales în mod specific își demonstrează durerea