Actual Diverse

Terifiant. O femeie a omorât în bătaie altă femeie. Cum a avut loc abominabila crimă

Terifiant. O femeie a omorât în bătaie altă femeie. Cum a avut loc abominabila crimă
Infoactual/arhiva

O crimă abominabilă a avut loc în București. Cum s-a petrecut totul povestește chiar un martor ocular de la locul tragediei.

Terifiant. O femeie a omorât în bătaie altă femeie. Cum a avut loc abominabila crimă

Un fapt mai puțin obișnuit a șocat un cartier întreg dintr-un sector bucureștean. O femeie a fost omorâtă în bătaie de o altă femeie. Martor al crimei, un bărbat este cel care a și sunat la 112, anunțând agresiunea nemaivăzută.

 Dimineață, în jurul orei 06.00, a avut loc terifianta crimă.

Cum s-au derulat tragedia

Femeia ucisă, adică victima, a fost invitată de un bărbat în garsoniera în care acesta locuia alături de o altă femeie.

Cei trei păreau că se distrează, așa cum și-au propus. Ei au mâncat, au băut, au petrecut timp împreună, însă după mai multe pahare de alcool între cele două femei a izbucnit o ceartă care a culminat cu o bătaie în toată regula. Agresivitatea a atins conte maxime și una dintre femei a ajuns să o lovească atât de tare pe cealaltă încât a omorât-o.

Bărbatul a sunat speriat și șocat la 112 și a solicitat ajutorul ambulanței povestind cu tremur în glas că a avut loc o agresiune chiar în fața lui. Omul avea totuși speranța că femeia lovită puternic mai trăiește și încă poate fi salvată.

Când au ajuns medicii de pe ambulanță la fața locului aceștia nu au putut decât să constate decesul femeii, astfel încât au chemat Poliția. Polițiștii și criminaliștii care au ajuns la fața locului, potrivit procedurilor legale, au condus cele două persoane găsite în garsonieră, bărbatul și femeia,  la Secția 25 Poliție pentru audieri.

Nu se știe dacă cei trei petrecăreți se cunoșteau de dinainte. Potrivit ultimelor informații de la vecini, care au ajuns și în media, se pare că bărbatul primise acordul proprietarului garsonierei să locuiască temporar, pe parcursul acestei ierni.