International

O femeie, dependentă de jocuri de noroc, s-a pierdut pe ea la pariuri și s-a dus după cel care o câștigase. Familia e disperată

O femeie, dependentă de jocuri de noroc, s-a pierdut pe ea la pariuri și s-a dus după cel care o câștigase. Familia e disperată

Dependența de jocuri de noroc este un lucru real și, în cazuri extreme, poate crea situații cu adevărat bizare, cum ar fi faptul că oamenii rămân fără bani, fără case sau mașini, ba se pariază pe ei înșiși.

O femeie s-a pierdut pe ea la pariuri și s-a dus după cel care o câștigase. Familia e disperată

Un indian a depus recent o petiție bizară la poliția din Pratapgarh, Uttar Pradesh, susținând că soția și mama celor doi copii ai săi a pariat toate economiile lor, precum și pe ea însăși. Aparent, femeia era dependentă de un joc numit Ludo și juca adesea cu proprietarul apartamentului, în timp ce soțul ei era plecat la muncă în alt oraș. Acesta îi trimitea bani în mod regulat, dar în loc să-i economisească sau să cumpere lucruri pentru familie, ea îi juca cu proprietarul, până când a pierdut totul. Într-o zi, a devenit atât de disperată încât și-a pariat viața și, după ce a pierdut, s-a mutat cu proprietarul, conform înțelegerii lor, abandonându-și copiii.

Bărbatul neidentificat a declarat poliției că soția sa, la care presa indiană se referă doar ca „Renu”, a pierdut toți banii pe care el i-a trimis în cele șase luni în care a lucrat în orașul Jaipur din Rajasthan, înainte de a ridica miza și de a se paria pe ea însăși. După ce a pierdut, și-a sunat soțul pentru a-l anunța ce s-a întâmplat și că se mută cu proprietarul, conform pariului lor.

La auzul veștii ciudate că soția sa era dependentă de jocurile de noroc și că s-a pierdut în fața proprietarului, bărbatul și-a părăsit locul de muncă din Jaipur și s-a întors acasă pentru a avea grijă de cei doi copii ai săi și pentru a depune o plângere la poliția locală.

„Încercăm să luăm legătura cu bărbatul [proprietarul] și vom începe o anchetă imediat ce îl vom contacta”, a declarat pentru India Today Subodh Gautam, un oficial al poliției.

Se pare că asistența poliției ar putea fi necesară, deoarece soțul susține că și-a contactat soția după ce aceasta s-a mutat cu proprietarul și a încercat să o convingă să se întoarcă acasă, dar se pare că aceasta este hotărâtă să își onoreze pariul.