Actual Diverse

O femeie din Rusia și-a vândut copilul, prin intermediul social media, pentru aproape 5 mii de dolari. Motivul, halucinant

O femeie din Rusia și-a vândut copilul, prin intermediul social media, pentru aproape 5 mii de dolari. Motivul, halucinant

Degradarea societății ruse este evidentă, pe fondul constrângerilor sociale și îndemnului la consumul de alcool, ca mod de viață. Pentru cei care cunosc Rusia, probabil știu că a bea alcool este un fel de sport național la acest popor.

O femeie din Rusia și-a vândut copilul, prin intermediul social media, pentru aproape 5 mii de dolari. Motivul, halucinant

În Rusia, o femeie și-a vândut fiul de șapte ani, prin intermediul rețelelor de socializare, pentru suma de 300 de mii de ruble, respectiv 4.868 dolari.

Femeia are 36 de ani și este originară din orașul Ekaterinburg. Ea a fost acuzată că și-a vândut micuțul de numai șapte ani. RIA Novosti a publicat detalii din anchetă.

Mama copilului era cunoscută ca fiind o avidă consumatoare de alcool, de aici și lanțul de probleme din viața ei, inclusiv ideea halucinantă de a face bani din această acțiune incredibilă și inumană. Ea a explicat că a comis fapta din cauza situației sale financiare dificile, mai exact pentru că avea nevoie de urgentă de bani. Oamenii care o cunosc spun că urgența era legată de alcool.

Potrivit comunicatului poliției locale, la sfârșitul lunii iulie a acestui an, șomeră temporar, a postat pe una dintre rețelele de socializare un anunț că își va transfera fiul de șapte ani într-o altă familie. În corespondența cu unul dintre „potențialii cumpărători”, ea a precizat că îl vinde cu 300 de mii de ruble.

Filmul acțiunii

Învinuita a fost abordată de polițiști și voluntari ai unei organizații care luptă împotriva traficului de persoane. Unul dintre ei a contactat-o ​​pe femeie și au convenit să se întâlnească la un centru comercial, pentru a stabili de comun acord detaliile „înțelegerii”.

Acțiunea chiar a avut loc, dar spre norocul copilului, tranzacția a fost totalmente fictivă, date fiind persoanele car eau intrat pe fir.

Am sperat până la sfârșit că această poveste este ficțiune, o glumă stupidă a cuiva sau încercări ale escrocilor de a pune mâna pe bani. Cu toate acestea, când grupul nostru, aflat deja în Ekaterinburg, împreună cu angajații departamentului pentru combaterea crimei organizate, au plecat la o înțelegere, am asistat la vânzarea băiatului. Femeia a primit banii și a dat copilul unei persoane necunoscute”, au povestit oamenii implicați în acțiunea dată.

Și cireașa de pe tort

Cireașa de pe tort a fost tatăl care s-a dovedit că habar nu avea de ideea soției sale, cu privire la copilul comun. Capul familiei nu a știut despre „afacerea criminală a soției sale”, a spus polițistul responsabil de caz.

Foto: captura TV Rusia/unica.md