Actual Diverse

O mamă beată și pusă pe scandal într-un avion scapă de închisoare pentru că echipajul a continuat să o servească, cu alcool

O mamă beată și pusă pe scandal într-un avion scapă de închisoare pentru că echipajul a continuat să o servească, cu alcool
Twitter

O pasageră Rynair a scăpat de închisoare pentru că era beată la bordul unui avion deoarece a declarat că echipajul a continuat să-i servească alcool. Deci ea nu are nicio vină. I-au dat, a luat, adică a băut, doar nu este ”politicos” să refuzi.

O mamă beată și pusă pe scandal într-un avion scapă de închisoare pentru că echipajul a continuat să o servească, cu alcool

Emma Connell, mamă a doi copii, a primit o amendă de 400 de lire sterline (457 de euro) pentru că a fost „beată și turbulentă” în timpul unui zbor Ryanair de la Mallorca la Manchester.

Curtea de magistrați din Tameside a ascultat declarația avocatului ei, care a susținut că personalul de zbor îi tot dădea pahare mici cu băuturi care „reacționau prost cu medicamentele ei”.

Doamna Connell, în vârstă de 39 de ani, a fost reținută pe aeroportul din Manchester în septembrie anul trecut, când se întorcea din Mallorca, după ce poliția a fost informată că a fost „abuzivă cu personalul și cu pasagerii, în timp ce era puternic intoxicată cu alcool”, relatează Mirror.

Tribunalul, unde se judecă acest caz, a auzit că, în ciuda arestării sale, nu au fost luate declarații de la personalul Ryanair sau de la pasageri pentru a confirma sau infirma afirmațiile sale.

Când a fost interogată, Connell, din Ashton-under-Lyne, Greater Manchester, a susținut că personalul companiei aeriene din zborul FR3446 „i-a servit continuu miniaturi de alcool”, deși era „în mod clar beată” și că alcoolul „a reacționat prost” cu medicamentele pe care le lua, pe bază de rețetă.

Connell risca o pedeapsă maximă de doi ani de închisoare după ce a recunoscut că se afla în stare de ebrietate la bordul unui avion, dar a scăpat datorită lipsei de informații furnizate de celelalte părți implicate.

Joseph Seale, procurorul, a declarat: „La 8 septembrie 2022, ofițerii de poliție au fost prezenți la aeroportul din Manchester în urma unei sesizări potrivit căreia un pasager dintr-un avion cu destinația Manchester ar fi provocat o tulburare.

În raport se preciza că femeia a fost abuzivă cu personalul și pasagerii în timp ce se afla la bordul avionului în timpul zborului.

„Când avionul a aterizat, ofițerii au vorbit cu echipajul, apoi au escortat-o pe acuzată din avion și au arestat-o. Aceștia au observat că aceasta era încă puternic intoxicată în acel moment. Ea s-a conformat pe deplin ofițerilor pe tot parcursul. Deși poliția a fost ajutată să o identifice pe inculpată în avion, niciun alt pasager sau membru al personalului Ryanair nu a dat comentarii sau declarații pentru anchetă.”

Avocatul ei, Ian Owen, a declarat: „A pledat din timp și înțelege gravitatea faptelor sale. Aceasta a fost pur și simplu o chestiune legată de faptul că inculpata era beată în avion, este demn de remarcat faptul că personalul Ryanair a fost aparent în regulă să o servească cu mai multe shaturi cu alcool, în timp ce ea era în mod clar beată în avion.”