Lifestyle

O versiune de film a desenului animat „Hercule” va fi creată de regizorul Guy Ritchie

O versiune de film a desenului animat „Hercule” va fi creată de regizorul Guy Ritchie
celebrityinsider.org

Cunoscut pentru filmele „Lock, Stock, Two Smoking Barrels” și „Snatch”, regizorul britanic Guy Ritchie va crea o versiune de film a desenului animat „Hercules” pentru Studiourile Disney.

Noul film, „Hercules”, va fi produs de compania de producție AGBO a lui Joe și Anthony Russo, care a creat Avengers: Endgame. Primul scenariu este scris de Dave Callaham Shang-Chi și Legenda celor zece inele, textul fiind scris de alți scriitori.

În ce fază se află producția noului film

În prezent, AGBO caută scenariști pentru Hercules. Ei urmează să adapteze un desen animat din 1997 regizat de Ron Clements și John Musker.

Coloanele sonore pentru Hercules au fost scrise de Alan Menken, care a lucrat și la:

  • Frumoasa și Bestia
  • Pocahontas
  • Aladdin
  • Mica Sirenă

Ce a lansat recent Disney Studios

Disney Studios a lansat primul trailer pentru noul desen animat Strange World, a cărui premieră este programată pe data de 23 noiembrie 2022.

Conform poveștii, familia de exploratori Clyde merge pe ținuturile locuite de creaturi fantastice. O misiune importantă este amenințată din cauza conflictelor în familie, citează celebrityinsider.org.

Scaunul de regizor al proiectului a fost luat de câștigătorul Oscarului pentru desenul animat „Orașul Eroilor”, Don Hall. Acesta este un scenarist care a lucrat cu Hall la Raya and the Last Dragon.

Ce desen animat a avut un singur regizor

Primul desen animat Disney din anul 2012 care are un singur regizor este Weird World. Iar cel mai recent astfel de proiect este Ralph de Rich Moore.

În prezent, frații Russo se pregătesc pentru lansarea în iulie a filmului „The Grey Man”, un thriller de acțiune cu o istorie a celui mai scump proiect Netflix, cu un buget de 200 de milioane de dolari.

El a regizat mai multe proiecte Marvel, inclusiv „Avengers: Endgame”, doborând recorduri de box office și înregistrând vânzări globale de bilete de 2,79 miliarde de dolari la nivel mondial.