Showbiz

Will Smith, pedepsit din nou pentru palma dată la Gala Oscar. Noul film în care joacă, amânat

will smith

Noul film „Emancipation” în care joacă Will Smith va fi amânat pentru anul 2023 ca urmare a incidentului care a avut loc pe scena galei Oscar. Lansarea acestuia era prevăzută pentru sfârşitul acestui an pe Apple TV+, scrie news.ro.

Ulterior incidentului de la gala premiilor Oscar, când Will Smith, în vârstă de 53 de ani, l-a pălmuit pe Chris Rock pentru o glumă despre soţia sa, Jada Pinkett Smith, consecinţele gestului se multiplică. Astfel, noua producţie, „Emancipation”, precum și multe alte proiecte ale actorului sunt în pericol.

Will Smith, pedepsit din nou pentru palma dată la Gala Oscar. Noul film în care joacă, „Emancipation”, a fost amânat

Publicația Variety a scris că filmul mult aşteptat ar urma să fie lansat în anul 2023, astfel încât actorul să nu poată fi nominalizat la Oscar. În filmul „Emancipation”, Will Smith interpretează rolul unui sclav pe o plantaţie din Louisiana, pe nume Peter, care decide să fugă către nord şi să se alăture Union Army după ce a fost bătut cu sălbăticie.

Ghinion pe linie

Dar, se pare că singurul motiv al schimbărilor în privinţa filmului nu este doar palma dată de Will Smith lui Chris Rock ca urmare a unei glume despre tunsoarea soţiei sale, Jada Pinkett Smith.
Încă un motiv lansat de publicația Variety ar fi lunga listă a filmelor, a căror lansare este prevăzută pe Apple TV+ la finalul anului 2022.
De asemenea, regizorul Antoine Fuqua ar fi, în prezent, în plină postproducţie după filmările care au adunat întârzieri legate de uraganul Ida în sudul Statelor Unite şi a cazurilor de Covid din echipă.

Foto: GQ

Cu toate ca şi-a prezentat scuze şi a fost exclus din Academie timp de 10 ani, alte proiecte ale actorului ar putea fi compromise:

Producţia „Bad Boys 4” a fost oprită, la fel ca filmul de acţiune „Fast and Loose” pe care ar fi trebuit să-l realizeze David Leitch pentru Netflix. În timp ce revenirea sa în „I Am Legend 2” rămâne incertă, gigantul de streaming a anulat şi „Bright 2” (chiar dacă platforma a precizat că decizia sa nu are legătură cu „incidentul” în care a fost implicat actorul).