Actual Diverse

Participanta din Ucraina la Miss Univers a uimit întreaga lume cu ținuta ei „anti-război”. Video

Participanta din Ucraina la Miss Univers a uimit întreaga lume cu ținuta ei „anti-război”. Video
Twitter

O imagine fascinantă cu participanta Ucrainei la Consursul Miss Univers. Costumul ales a determinat mii de oameni să își lanseze opiniile în mediul online. Care sunt acestea, în cele ce urmează.

Participanta din Ucraina la Miss Univers s-a îmbrăcat în înger războinic la concurs. Video

Mii de utilizatori de rețele de socializare au comentat participarea la concursul Miss Univers a reprezentantei din Ucraina, care a fost îmbrăcată într-un costum de înger războinic, mânuind o sabie, la competiția din New Orleans, SUA.

Ucraina s-a prezentat ca un înger de luptă la concursul Miss Univers de la New Orleans, după cum a relatat joi, 12 ianuarie 2023.

Videoclipurile care circulă cu prestația ucrainencei Viktoria Apanasenko au fost distribuite de sute de ori, în timp ce tânăra de 28 de ani a dezvăluit costumul de „Războinică a Luminii”.

O persoană a scris: „De obicei nu mă interesează concursurile de miss, dar acesta este un costum cu adevărat bazat.”

În timp ce o altă persoană a spus: „Cum poate ceva să fie atât de sexy și atât de ciudat în același timp.”

Ținuta purtată de Viktoria Apanasenko evidențiază un motiv multistratificat cu aripi ornamentate, supradimensionate, albastre și galbene, completate de o sabie și o armură.

Într-o postare pe Instagram, pagina Miss Ucraina, reprezentanții ei ucraineni au scris:

„Costumul Războinic al Luminii simbolizează lupta națiunii noastre împotriva întunericului. La fel ca Arhanghelul Mihail, care apără Ucraina cu o sabie, ne protejează.”

„Viktoriia are o armă în mâini, corpul ei este acoperit cu o armură și, în același timp, poartă lumina prin întunericul care a venit pe pământurile noastre pașnice odată cu agresorul.”

Același mesaj tranmsite și următoarele explicații:

„Salopeta monolitcă simbolizează armura și o înfășoară pe Victoria ca o a doua piele. Rochia albă constă într-o stilizare a unei vyshyvanka cu mâneci bufante și o fustă care are mai mult de 10 metri de țesătură la ea.

Coafura este decorată cu spițe, care sunt tradiționale în Ucraina. Aripile simbolice sunt arse în luptă, încadrate în armuri albastre și aurii în culorile steagului ucrainean și decorate cu diverse ornamente în oglindă, deschise pentru bătălia decisivă.”

Costumul a fost creat în Ucraina în patru luni, în condiții extreme, în sunet de sirene, fără electricitate și la lumina lumânărilor.