Actual International

Pe fundalul melodiei „God Bless the USA”, Donald Trump a anunțat ce are de gând să facă

Pe fundalul melodiei „God Bless the USA”, Donald Trump a anunțat ce are de gând să facă
Infoactual

Donald Trump a anunțat ce intenționează să facă în viitor în politică. Totul a fost gândit și organizat pentru ca mesajul său să fie servit publicului american și întregii planete.

Pe fundalul melodiei „God Bless the USA”, Donald Trump a anunțat că va candida la președinția SUA în 2024. Noul slogan este … VIDEO

Într-un discurs bine pregătit din timp, rostit din sala de bal a proprietății sale palatină Mar-a-Lago, Donald Trump a anunțat marți, 15 noiembrie 2022, că intenționează să candideze din nou la președinție în 2024. Cu doar câteva momente înainte de a rosti discursul, Trump a depus actele necesare la Comisia Electorală Federală.

În picioare, în fața familiei sale, cu melodia „God Bless the USA” pe fundal, el și-a ocupat locul în spatele unui podium pe care se afla un afiș pe care scria „Trump: Make America Great Again!”.

Noul slogan ales de fostul președinte și viitorul candidat: ”Faceți America măreață din nou.

„Pentru a face America măreață și glorioasă din nou, îmi anunț în această seară candidatura pentru funcția de președinte al Statelor Unite. Revenirea Americii începe chiar acum”, a declarat el în prezența familiei și susținătorilor săi. Aceștia au izbucnit imediat în scandări unde se auzeau uralele: „SUA”.

„Aceasta nu va fi campania mea. Aceasta va fi campania noastră, a tuturor împreună. Pentru că singura forță suficient de puternică pentru a învinge corupția masivă cu care ne confruntăm sunteți voi, poporul american”, a subliniat Trump în discursul său.

În pofida rezultatelor dezamăgitoare ale Partidului Republican la jumătatea mandatului, fostul președinte republican pare hotărât să revină în Biroul Oval. În maniera sa obișnuită, Trump a înșirat o listă a realizărilor sale în timpul mandatului său ca al 45-lea președinte al Statelor Unite.

Printre alte afirmații, răspunsul său la pandemia Covid-19 a fost „decisiv”, adăugând în același timp că a ținut China, Rusia, Iranul și Coreea de Nord „sub control”. El a ținut să menționeze: „Spre deosebire de alți președinți, eu mi-am respectat promisiunile”.