International Lifestyle

Pentru că nu i-a cumpărat ceea ce și-a dorit, un minor și-a ucis mama. În prezent, băiatul este pus sub acuzare de omucidere  

Pentru că nu i-a cumpărat ceea ce și-a dorit, un minor și-a ucis mama. În prezent, băiatul este pus sub acuzare de omucidere  
latestly.com

Un băiat în vârstă de zece ani și-ar fi împușcat mama pentru că nu a vrut să-i cumpere o cască de realitate virtuală. Potrivit mătușii și surorii sale, copilul s-ar fi conectat la contul mamei lui de Amazon și a comandat un set de căști.

Pentru că nu i-a cumpărat ceea ce și-a dorit, un minor și-a ucis mama. În prezent, băiatul este pus sub acuzare de omucidere

Dacă la început băiatul a susținut că împușcătura a fost un accident, ulterior, acesta și-a shimbat declarația, spunând că și-a împușcat mama intenționat.

Potrivit rudelor, băiatul nu a plâns și nu a arătat nicio remuşcare după ce și-a ucis mama.

Ulterior acțiunii sale, băiatul a fost pus sub acuzare, ca adult, de omucidere nesăbuită de gradul I și se află în detenție pentru minori.
Acest incident a avut loc în orașul Milwaukee din Wisconsin, chiar înainte de ora 7.00, în data de 21 noiembrie 2022.

Pentru astfel de situații, legea statului impune ca adolescenții de până la zece ani să fie acuzați ca adulți pentru anumite infracțiuni grave, dar avocații pot face o solicitare, iar cazul poate să fie mutat la o instanță pentru minori.

„Aceasta este o tragedie de familie absolută. Nu cred că cineva ar nega sau nu ar fi de acord cu asta… sistemul pentru adulți este absolut prost echipat pentru a răspunde nevoilor unui copil de zece ani”, a declarat Angela Cunningham, unul dintre avocații băiatului.

Conform acuzațiilor penale văzute de Journal Sentinel, un ziar local, băiatul le-a spus ofițerilor că a luat arma din dormitorul mamei sale și a coborât la subsol unde ea spăla rufele.

Declarațiile Poliției

Inițial, poliția din Milwaukee, după un prim interviu, a spus că băiatulse juca cu pistolul când a tras, împușcându-și mortal mama.

Dar, potrivit procesului de acuzare, după un al doilea interviu cu poliția, băiatul a spus că a încercat să împuște într-un perete pentru a „o speria” în timp ce mama a mers în fața lui și a fost rănită,.

De asemenea, le-a mai spus că a luat pistolul pentru că mama lui l-a trezit cu 30 de minute mai devreme decât de obicei, la ora 6 dimineața, în acea zi.

Copilul este cunoscut pentru comportamentul său „ deranjant”

Potrivit relatărilor rudelor, copilul ar avea un istoric de „comportament deranjant”, iar dintre faptele sale din trecut au fost menționate

la vârsta de patru ani a legănat un cățel de coadă.

altădată a umplut un balon cu lichid inflamabil și i-a dat foc, provocând o explozie care a ars mobila și covorul din casă

chiar în ziua în care și-a împușcat mama, băiatul și-a atacat fizic și vărul său de șapte ani

băiatul a spus că aude oameni imaginari vorbind cu el, scrie news.sky.com.