Actual Diverse

Polițiștii au deschis focul când au fost atacați de un bărbat cu drujba și un topor

Polițiștii au deschis focul când au fost atacați de un bărbat cu drujba și un topor
youtube.com

Într-o comună din Botoșani, mai mulți polițiști au fost atacați de un individ înarmat cu o drujbă și cu o toporișcă. Ca urmare, agenții de poliție au tras mai multe focuri de armă pentru a se apăra.

Când a avut loc acest incident și cum s-a desfășurat totul

Evenimentul s-a petrecut la începutul acestei săptămâni, după ce polițiștii din Botoșani au fost sesizați prin apel la numărul de urgență 112, de către un bărbat în vârstă de 57 de ani din comuna Mileanca, județul Botoșani, cu privire la faptul că a fost agresat și că i-a fost distrus autoturismul de către un alt bărbat din aceeași localitate.

Dar cine este agresorul

Bărbatul agresor este fostul soț al concubinei celui care a efectuat apelul de urgență. Echipajul de poliție Botoșani a intervenit imediat, însă în momentul respectiv scandalul era deja în plină desfășurare. Bărbatul agresor era supărat pentru că partenerul fostei sale soții ar fi pătruns fără drept în locuință.

Neînțelegerea dintre cei doi bărbați era mai veche

Între cei doi, se pare că existau niște neînțelegeri mai vechi, iar pentru a calma spiritele, bărbatul a fost rănit de un glonț, pentru că forțele de ordine au făcut uz de armă.

Bărbatul agresor a ajuns la psihiatrie

Ulterior celor întâmplate, atacatorul a fost transportat la spital și internat la secția de psihiatrie.

Atât poliția cât și Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani cercetează cazul

În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru distrugere, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

În acest caz se fac cercetări pentru infracțiunea de ultraj și de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani, care, la rândul său, a fost sesizat, potrivit antena3.ro