Actual

Polițiștii și infractorii din Pucioasa au avut noroc. Nu le-a căzut tavanul în cap fiindcă era noapte

Polițiștii și infractorii din Pucioasa au avut noroc. Nu le-a căzut tavanul în cap fiindcă era noapte
Europol

Sindicatul Europol a anunțat că tavanul unei secţii de poliţie s-a prăbuşit: „În curând vom fi nevoiţi să intrăm echipaţi cu căşti de protecţie pentru şantier”.

Polițiștii și infractorii din Pucioasa au avut noroc. Nu le-a căzut tavanul în cap fiindcă era noapte

Din incidentul menționat mai sus nu au fost înregistrate victime, iar prăbușirea tavanului din secția de poliție s-a petrecut în afara orelor de program, potrivit informațiilor postate pe pagina de facebook a Sindicatului Europol.

În decursul zilei de marți, 10.05.2022, Sindicatul Europol a anunțat că în oraşul Pucioasa din judeţul Dâmboviţa, în cursul nopţii de luni  spre marți,  s-a prăbuşit  tavanul unui birou al Secţiei de Poliţie : „În curând vom fi nevoiţi să intrăm în serviciu echipaţi cu căşti de protecţie pentru şantier”.

Înainte de acest incident nici măcar nu au fost observate fisuri sau alte elemente care să atragă atenţia asupra pericolului pe care îl reprezenta acesta:  “Acesta este biroul colegilor noştri de la investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, al cărui tavan s-a prăbuşit efectiv în cursul nopţii, fără ca anterior să fie evidenţiate fisuri sau alte elemente care să atragă atenţia cu privire la acest pericol. Din fericire totul s-a întâmplat în afara orelor de program când niciun cetăţean sau vreunul dintre colegii noştri nu se aflau în sediul unităţii de poliţie, nefiind înregistrate victime”, au afirmat sindicaliştii pe pagina de facebook.

De asemenea, sindicaliştii din Poliţia Română au scris tot pe pagina de Facebook că: „NU, nu este rezultatul unui cutremur, dacă asta vă întrebaţi, este sediul unei unităţi de poliţie din România lucrului bine făcut. Şi dacă până acum riscurile specifice profesiei nu ne erau de ajuns, în curând vom fi nevoiţi să intrăm în serviciu echipaţi cu căşti de protecţie pentru şantier”.

Imaginea postată de sindicaliști pe pagina de facebook reflectă realitatea cruntă în care poliţiştii îşi desfăşoară activitatea.