Actual

Poștașii pregătesc greva! Pensiile întârzie în aprilie

Poștașii
sursa foto: dailybusiness

Poștașii se pregătesc să intre în grevă. Acest lucru ar putea avea un impact semnificativ asupra unui număr considerabil de cetățeni români. Valentin Ștefan, directorul Poștei Române, a adus la cunoștință publicului că pensionarii din diverse județe ar putea resimți întârzieri în primirea pensiilor.

Conform comunicatului oficial, greva poștașilor este planificată pentru săptămâna viitoare. Numeroși pensionari sunt îngrijorați de posibilitatea ca pensiile lor să nu fie livrate la timp în luna aprilie. Valentin Ștefan a clarificat că există posibilitatea apariției unor întârzieri de câteva zile în unele orașe.

,,Cu siguranță vom respecta înțelegerea cu Ministerul Muncii și până la data de 15 aprilie toate pensiile vor fi livrate. Probabil că vor exista anumite dificultăți logistice, dar pe care le vom remedia în câteva zile. E posibil să existe întârzieri de zile în unele orașe. În proporție de 90% pensiile vor fi livrate la timp în toată țara. Estimăm sau presupunem că în câteva județe din țară vor fi genul ăsta de probleme”, a menționat el, conform b1tv.ro.