Actual Diverse

Președintele rus Putin ar putea numi un nou „câine de top” pentru a conduce armata rusă în Ucraina. VIDEO

Președintele rus Putin ar putea numi un nou „câine de top” pentru a conduce armata rusă în Ucraina. VIDEO
Infoactual

Ca urmare a mai multor pierderi în Ucraina, după ce au avut loc angajări, concedieri și decese în cadrul operațiunilor militare care implică participarea câinilor, președintele rus Vladimir Putin ar putea fi acum în căutarea unui nou câine recrut care să aibă mai mult succes decât cei anteriori lui.

Președintele rus Putin ar putea numi un nou „câine de top” pentru a conduce armata rusă în Ucraina. VIDEO

Începând de marți, 25 octombrie 2022, pe rețelele de socializare circulă un filmuleț cu un câine care ar putea fi comandant în operațiunea militară din Ucraina, așa cum o numește președintele Putin. Desigur, e  glumă, dar… și în vreme de război, umorul e umor!

Internauții sunt de părere că în cazul în care președintele Putin vede videoclipul, atunci generalului Serguei Surovikin din armata rusă ar putea să îi fie frică, având concurență reală pentru locul de ”câine de top”, așa cum l-a numit presa.

Videoclipul arată un câine îmbrăcat într-o uniformă militară, așezat pe un scaun de piele, în timp ce pe fundal se aude melodia „You’re In The Army Now” a lui Bolland & Bolland.

În timp ce răceala și nesiguranța războiului încă stăpânesc lumea, acest câine nu este singurul animal care ne-a făcut să râdem sau ne-a încălzit inimile în ultimele opt luni, scrie presa internațională.

La începutul acestui an, pe rețelele de socializare au început să circule imagini cu momentul înduioșător în care Sonya, un câine de companie iubit, s-a reunit cu familia ei, care a fost forțată să evacueze Mariupol, Ucraina, ocupată de ruși.

Imaginile distribuite marți, 30 august a.c., o arată pe Sonya făcând călătoria spre Franța în timp ce părea încruntată, pentru ca apoi să izbucnească într-o bucurie totală în momentul în care se reunește cu familia ei.

Câinele a sărit entuziasmat în timp ce scotea sunete de fericire. Videoclipul a surprins și stăpânii care își îmbrățișează cu emoție animalul iubit de companie.