Actual International

Prima declarație de presă a lui Rishi Sunak în calitate de prim-ministru ales a durat mai puțin de 90 de secunde. VIDEO

Rishi Sunak
Infoactual

Presa intrnațională a scris deja că prima declarație de presă a lui Rishi Sunak în calitate de prim-ministru ales a fost incredibil de jenantă. Din ce motive, în cele ce urmează.

Prima declarație de presă a lui Rishi Sunak în calitate de prim-ministru ales a durat mai puțin de 90 de secunde. VIDEO

Rishi Sunak a dat o primă declarație de presă incredibil de ciudată, în timp ce promite să ”livreze” (to deliver) pentru britanici prin muncă „zi de zi” (day in, day out).

Declarația de luni, 24 octombrie 2022, vine după ce a fost declarat prim-ministru, singurul său rival, Boris Johnson, retrăgându-se din cursă.

Avertizând că țara se confruntă cu o „provocare economică profundă”, într-o scurtă declarație de mai puțin de 90 de secunde, el a spus că țara are nevoie de „stabilitate și unitate” pentru a construi un „viitor mai bun și mai prosper pentru copiii și nepoții noștri”.

Mirror/Twitter: Primul discurs al lui Rishi Sunak după ce a fost confirmat ca nou premier s-a încheiat în 90 de secunde – dar a avut totuși timp pentru o pauză incredibil de ciudată după ce a terminat de vorbit.

Mulțumindu-i premierului demisionar Liz Truss, despre care a spus că a condus cu „grație și demnitate” în timpul scurtei sale perioade în funcție. Actualul premier a adăugat că nu se preconizează alegeri generale.

El a continuat spunându-le parlamentarilor conservatori să „se unească sau să moară.”

În ceea ce privește votul, Sunak ar părea să aibă acest sprijin, însă circulă deja povești potrivit cărora susținătorii lui Johnson, nemulțumiți că a fost forțat să plece, complotează deja împotriva noului prim-ministru. Asta înainte ca acesta să își fi preluat funcția.

Rishi Sunak, fost ministru de Finanțe, cu o avere de miliarde, are un munte de urcat, iar alegătorii vor doar ca performanța sa să fie mai bună decât prima sa declarație de presă incredibil de ciudată, după cum a relatat media.