Info Actual

Info Actual > Showbiz > Primele declaraţi făcute de Pepe după ce a fost amendat în noaptea de Înviere
Showbiz

Primele declaraţi făcute de Pepe după ce a fost amendat în noaptea de Înviere

Primele declaraţi făcute de Pepe după ce a fost amendat în noaptea de Înviere

Primele declaraţi făcute de Pepe după ce a fost amendat în noaptea de Înviere au fost făcute de artist în emisiunea lui Măruță. Reamintim că Pepe a trecut printr-un incident neplăcut în noaptea de Înviere, când a ieşit din casă fără declaraţie. Poliţiştii l-au oprit pe stradă, în timp ce mergea la biserică să ia Lumină şi l-au amendat conform legii.

369Artistul din cauza faptului că nu a venit nimeni la miezul nopţii să îi dea Lumina Sfântă, aşa cum se anunţase sau poate pentru că nu a ieşit la timp, la poartă a fost nevoie să facă acest gest. Astfel, nu a vrut să treacă noaptea de Înviere fără să aibă Lumină în casă şi a decis să meargă chiar el la biserică, cu riscul de a primi amendă.

”Din punctul meu de vedere, am ieşit asumat să încasez o amendă, dat fiind faptul că în noaptea de Înviere o sărbătoream şi pe Raluca (n.r. soţia lui Pepe), a fost ziua ei de naştere. Probabil nu am fost atent atunci când au trecut cei ce aduceau Lumină, sau mai există o variantă, să nu fi trecut deloc.

Când am văzut că se face aproape ora 1 noaptea şi nu am primit Lumină şi am luat o fişă, dar mi-am dat seama că nu avem acolo nicio rubrică, care să ne permită să mergem la biserică şi nu am făcut altceva decât să iau lumânările în mână şi să zic Hristos a Inviat şi am plecat.” a povestit Pepe evenimentele din noaptea de Înviere.

După ce i-a întocmit procesul-verbal de contravenţie, poliţistul a făcut un gest frumos şi i-a dat artistului lumină de la lumânarea pe care o avea.

”Nu pot să spun că poliţiştii s-au comportat necivilizat, au fost extrem de amabili şi vreau să le mulţumesc pentru faptul că mi-au adus lumină personal”, a mai spus Pepe.

 

Pepe, afectat financiar din cauza coronavirusului

Pepe este afectat financiar pe toate câmpurile, acesta a pierdut din veniturile din muzică cât și din afacerile familiei. Cântărețul a fost nevoit să își bage angajații în șomaj tehnic și să își închidă grădinița de care se ocupa soția sa, Raluca, dar și salonul de înfrumusețare.

Artistul petrece acum mai mult timp alături de familie, alături de soția sa și de cele două fiice, Rosa și Maria.

Cântărețul se joacă alături de fiicele sale și le-a compus o piesă specială. Mai mult decât atât, Pepe are timp să facă reparații prin casă. În fiecare duminică artistul le cântă fanilor pe canalul său de Youtube și stă cu ei la povești, încurajându-i să treacă mai ușor peste această perioadă delicată.