Actual

Prognoză meteo 24 octombrie. Toamna își face simțită prezența

prognoza-meteo-weekend
Sursă foto: playtech.ro

Toamna vine mereu cu schimbări. În ultima perioadă, vremea ne-a adus mereu surprize. Temperaturile calde s-au menținut zile întregi, chiar dacă ne aflăm în sezonul rece. Unele zile vin cu temperaturi scăzute, iar altele cu valori termice mai ridicate. Astfel, ziua de azi, 24 octombrie, se va menține vremea frumoasă la nivelul teritoriului.

Ziua de marți, 24 octombrie, aduce cu sine temperaturi calde, care se află peste normalul perioadei. Maximele încep de la 29 grade în nord vest. Acestea vor ajunge până la 26-27 de grade în sud-vestul țării. Norii vor apărea cu precădere în nord, vest și centrul țării. La noapte, vor fi șanse mai ridicate de ploaie.

Prognoză meteo 24 octombrie

Vremea la nivelul țării se menține caldă și numai bună de o plimbare în aer liber. În Dobrogea și Bărăgan, vremea va fi în general frumoasă. Se face din nou mult mai cald decât de obicei, iar ziua este însorită. Briza se întețește puțin și temperatura crește până la 27 de grade. În special în apropierea litoralului. Cei care vor să se bucure de o excursie la mare se pot bucura de temperaturi ridicate.

Vremea este frumoasă, iar temperaturile sunt ridicate pentru această perioadă a anului. Acest lucru se întâmplă și în sudul Moldovei și nordul Munteniei. După amiază, temperatura ajunge la 24-25 de grade, oamenii bucurându-se de căldură.

Vremea la nivelul țării

Prognoza meteo arată că va fi mai cald decât de obicei în Bucovina și în jumătatea de nord a Moldovei. Temperaturile pot urca până la 23 de grade. Dar după lăsarea serii, apar norii și pot fi șanse de ploaie.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș este soare. Vor apărea și câțiva nori, iar vremea va fi imprevizibilă. Temperatura maximă ajunge la 22 de grade după amiază. Există o probabilitate mai mare de ploaie seara, iar noaptea va ploua aproape peste tot.

Chiar și în vestul României sunt așteptate ploi în această seară. Avem vreme frumoasă, nori sporadici și un vânt destul de constant. Temperatura este în creștere față de ieri. Maximele vor atinge probabil 26 sau poate 27 de grade.

Prognoză meteo la nivel de regiuni

În această zi, 24 octombrie, în Transilvania va fi extrem de cald. Temperatura a crescut cu 2-3 grade față de ziua precedentă, ajungând la 24 de grade. Vor fi mai mulți nori și s-ar putea să plouă la noapte.

Va fi o zi frumoasă în Oltenia, cu mult soare și o temperatură de 24 – 25 de grade. La noapte vor fi ceva înnorări și ploi slabe în această zonă. Ploaia nu este un subiect de discuție în partea de sud a țării. În Câmpia Dunării este mult soare, o briză plăcută și o temperatură de 27 de grade.

Vreme caldă în București

Vremea în Capitală este plăcută și caldă. Bucureștenii se vor bucura de un cer senin dimineața. Dar, vor apărea câțiva nori după-amiaza. La fel ca ieri, temperatura urcă până la 26 de grade. Va fi o noapte frumoasă, cu 13 grade în centrul orașului și aproximativ 9 grade la periferie, conform Pro TV .